Prima Pagina accesorii myLED – un accesoriu LED care clipeste in momentul in care ai...

myLED – un accesoriu LED care clipeste in momentul in care ai notificari necitite pe iDevice-ul tau (Video)

  Una dintre cele mai utile functii ale multor terminale Android/Symbian/Blackberry, etc, este optiunea de a fi notificati de un beculet atunci cand aveti o notificare necitita pe propriul terminal. Multi si-ar fi dorit ca iPhone-ul sa aiba ceva asemanator, Apple nu a implementat functionalitatea, insa un accesoriu numit MyLED schimba totul. Daca va uitati la clipul video de mai sus veti observa ca myLED este un LED care se introduce in portul audio al iDevice-urilor noastre si clipeste in momentul in care avem necitite notificari pentru: apeluri ratate, SMS/MMS/iMessage-uri primite, apeluri FaceTime/Skype ratate, email-uri primite sau notificari de pe Facebook/Twitter.

myLED is an external notification light for iPhones and iPads that flashes to alert you of notifications such as missed calls, emails and social network updates. It allows you to keep informed of activity on your phone without having to switch on the screen. myLED is packed with a ton of functionality and fits seamlessly into iOS devices. It sits inside the headphone jack to ensure full visibility from every direction, and when there is an interaction such as an email or missed call, myLED starts flashing to let you know.

  myLED functioneaza cu ajutorul unei aplicatii in care puteti alege notificarile pentru care doriti sa primiti alerte, insa si modul in care va alerteaza accesoriul. Pentru fiecare tip de alerta el clipeste diferit, deci teoretic ar trebui sa distingeti intre diversele notificari necitite pe iDevice-urile voastre. Desi myLED este deocamdata doar un proiect al kickstarter, cred ca el va fi finantat destul de rapid, extrem de multe persoane fiind interesate sa aiba un asemenea accesoriu pentru propriul terminal.

 • adyjulian

  Ideea este interesanta dar este inestetic. Mi-ar fi placut sa aiba un led incorporat iphone…

 • Aikman

  Probabil o sa fie doar un consumator in plus … Deci mai putina baterie

 • Dan D

  Ciugulește asta din baterie stati linistiti.
  Nu ii vad rostul ca doar am sunete la notificari

 • Hybrid

  Singura functie care imi lipseste de pe S3 🙂

 • cosmin

  de ce nu introduce programelul pe flashul la camera

 • Uita-te la video inainte sa comentezi, e conceput pentru a iti arata ca ai un apel RATAT, nu cand primesti apelul respectiv. Si poate fi folosit pentru orice tip de notificare.

  Oricum arata ca un supozitor, nu as conecta asa ceva la iPhone

 • e bun de pus pe bloc ledu ala sa fii sigur ca nu te trezesti cu vre-un avion prin apropiere :))))))
  arata urat…leed mic trebuie….am avut la un e51 asa ceva si chiar era util mai ales cand lasi telefonul prin casa pe birou ca te uiti doar sa vezi daca clipeste ledu si iti dai seama daca ai primit ceva si nu ai auzit…dar chestia asta e desene animate 🙂

 • Mario

  Daca nu stiati LED-ul cu care vine echipat iPhone-ul poate fi utilizat pentru a indica notificarile cu functiile native din meniul Accessibility.

 • Sebastian

  Ceva asemanator se poate face din General > Accessibility > Hearing – Led Flash For Alerts

 • cosmin

  parca S3 are in camera de pe display si un senzor care sa stinga sau sa aprinda ecranul cand te uiti la telefon sau nu

 • Darie

  Sebastian – nu ..

 • Xyzt

  Ce bine ar fi fost sa fi pus astia de la Apple un led RGB sub butonul Home; sunt sigur ca va fi asa ceva implementat intr-un model viitor. iLed 🙂

 • Rundown

  Exista deja Flash enhancer –tweak din cydia care ofera exact aceeasi functionalitate

 • @Rundown: In fata? In spate ai LED-ul si optiuni din IOS, dar in fata?

 • blabla

  O porcarie

 • uke

  Nokia N900 avea incorporat (pe fata, intr-un colt) un led multicolor (verde/galben/albastru/alb) care semnala tot felul de evenimente (ex: albastru intermitent – pt notificari necitite, verde – incarcare 100%, galben intermitent – incarcare in curs, etc). Parca se si putea seta SW. A fost ceva foarte util, si la fel ar fi, daca ar implementa si Apple (probabil ar trebui licenta 🙂 ).

 • sony4uandrei

  eu cred ca cel mai estetic mod de a fisa notificarile ar fi in butonul home, chenarul alb sa fie luminat.daca ar exista un buton ca acesta l-as monta imediat pe iphone.

 • Am la purtător un iPhone pt mail serviciu+Yahoo plus un Nokia pt vorbit cu LED alb pe fata frontala , deasupra display-ului .Led-ul de la Nokia e foarte nepretuit , ca si capabilitatea telefonului Nokia de a vb unde e semnal f mic , acolo unde iPhone-ul nici nu simte rețeaua…
  Subscris deci ca ideea unui LED pe fata tel este una deosebit de buna. Va mai spun doar un singur lucru : notificarile de la LED-ul camerei foto nu e ok, ăla e un LED de mare curent , ce suge mult din baterie fata de un LED mic dedicat pt notificari , economic.