Apple lanseaza iOS 5.1.1 pentru Apple TV 2 si 3

Apple TV 3

  Impreuna cu iTunes 11, compania Apple a lansat iOS 5.1.1 pentru Apple TV 2 si Apple TV 3, aceasta versiune a sistemului de operare trebuind sa rezolve problemele versiunii anterioare, alte noutati nefiind listate de catre companie pentru ele. Daca aveti un Apple TV 2/3 puteti face update prin sistemul software update, insa daca doriti sa le descarcati in calculator, atunci aveti mai jos doua link-uri pentru download :

20 COMENTARII

  1. @zaone: te rog poate ma lamuresti si pe mine cu o chestie, pentru ce trebuie facut JB la un Apple TV, sau cu ce te ajuta treaba asta ? Multumesc.

  2. JB pe ATV inseamna mai ales posibilitatea de a instala XBMC (cautati pe net desppre Xbmc). Un simplu exemplu, eu urmaresc online cca 200posturi HD si SD din toata lumea, mai ales din UK si US, cu tot cu SKY sporturi si canale PPV. Din nefericire insa nu exista inca solutie de JB pt ATV3 si se pare ca nici prea curand. Un alt avantaj mai este ca poti reda pe TV filmele de pe calculator prin retea. Daca eu sunt impotriva JB pt iphone sau ipad pt ca da acces la aplicatii crack, pe ATV il imbratisez cu mare bucurie, chiar daca vizionez canale PayPerView fara sa le platesc – asta pt ca nu exista alternativa cu plata in Ro pt canale gen SKY sau ESPN.

  3. Pascal am si eu o rugaminte in legătura cu acele posturi de care vorbeai si anume eu deja am jailbreak pe Apple tv 2 dar nu am reușit sa vad acele posturi de care vorbești tu.
    Mă poți ajuta ?
    mircea99@me.com

  4. Numai bun XBMC pe Apple TV.Oricat de mult incerc sa devin in “legalitate” cu software-ul nu prea imi permit sa cumpar un sezon din “How i met your mother” cu 40$ in fiecare saptamana

  5. Vplay ,cinemaxx,seriale pe net,filme online,gratis,moca,si multe altele subtitrate ,hd,de pe net le poti vedea pe orice idevice,iar cu apple tv prin airplay le poti transfera la tv,asa ca nu-i chiar nevoie de jailbreak

  6. Acum cateva zile cineva spunea intr-un topic legat de apple tv ca el si-a cumparat in germania un mini pc cu android mk 802 III,am cerut informatii despre el si mi-am achizitionat ieri si eu modelul mai nou si mai potent mk 808.
    Este cat o bricheta de mare,are procesor dual core de 1.6,are placa grafica mali 400 quad core,aceiasi dupa sgs3,are 1 g de ram si 8 giga spatiu de stocare cu port de mini sd card de inca 32 giga.
    Vreau sa va spun ca este incredibila aceasta jucarie,nu imi vine sa cred,odata cu el mi-am achizitionat si o telecomanda wifi cu mouse(mele f10) si tastatura qwerty iar acest mini device a devenit o consola de jocuri si browsing pe internet,sincer este incredibil,inlocuieste la perfectie un pc pe partea de divertisment,paginile se incarca foarte repede,nu are lag,nu mi-a dat crash in cele 12 ore cat m-am jucat cu el.Am conectat la el si mouse si tastaura cu fir,fara fir,merg fara sa instalezi drivere sau sa faci vreun emulator ceva.Sincer nu imi vine sa cred ce poate sa faca aceasta”bricheta”…

    Daca ar fi avut si functii de airplay pentru ideviceuri sincer era dispozitivul super perfect,dar si asa la cei nici 300 de lei cat costa fara telecomanda este de neegalat.
    Acum problemna este ca am prea multe telecomenzi la tv,deja ma ia capul,una de la tv,una de la reciver,una de la sistemul audio,una de la apple tv,una de la acest mini pc…..
    Daca cineva are intrebari il pot ajuta cu cea mai mare placere.

  7. @chicodex: te rog daca esti amabil poti sa ne furnizezi cateva detalii despre partea cu filmele. Cam ce formate suporta, eventual ce browser-e folosesti la el, subtitrarea ?

  8. Lucian suporta orice format video in afara de iso,dvd si blueray,restul hd-uri,mkv fara probleme,audio tot cam la fel.Browser are unul nativ dar poti instala oricare altul doresti tu din google store,eu am instalat mozilla si chrome,merg amandoua fara probleme.Subtitrarea de pe siteuri gen vplay sau voyo cred ca nu o vede,nu stiu sigur acest lucru pentru ca nu am incercat,nu am cont voyo,dar acest mk808 vine cu versiune de android jelly bean 4.1.1 care nu mai are flash incorporat.Dar am vazut pe net ca poti instala ulterior flas,asta pentru cei ce sunt interesati.Tot pe net am vazut ca se lucreaza la o posibilitate de a vizualiza si iso,dvd si blueray….
    Am vazut ca suporta hard disk extern de maxim 5 terra,mai multe ce sa spun,nici eu nu stiu,acum ma obisnuiesc cu el.Ce imi place este ca ma pot juca o mare parte din jocurile nou aparute,gen asphalt,gta 3 etc cu o tastatura sau mouse wifi.

  9. @chicodex: multumesc de raspuns, am inteles cam despre ce este vorba mai ales ca am avut si eu doua tablete cu android iar scopul principal era de a viziona filme si de prezentare de videoclipuri, apoi urma partea de jocuri si ultima sa fie functia de tableta. Am renuntat la idee si mi-am cumparat un mini iPad si un media player de la Eboda de care sunt f. multumit. Daca stiam de existenta acestui device renuntam la Eboda. Apropo cum se vede sub. la mkv, o poti modifica ?

  10. Nu stiu sa iti spun acest aspect,doar ce l-am achizitionat si nu am incercat chestia asta.Iar acum pana maine dimnineata sunt de serviciu si nu am cum sa testez.Dar eu cred ca se poate modifica,pentru ca sunt destule playere cu destule optiuni.Cu siguranta sa nu iti faci griji ca nu vei vedea scrisurile sunt destul de mari,are niste optiuni de marire de font si se poate regla pe 4 intensitati.

  11. Cam ce suporta varianta care o am eu:
    Video: WMV, ASF, MP4, 3GP, 3G2, M4V, AVI, RV10, DivX, VC-1, MPEG-1\2\4, H.263, H.264
    Audio:AAC, AAC+, eAAC+, AMR-NB, AMR-WB, QCP, MP3, WMA, WAV, MIDI, M4A, FLAC, 0GG
    Subtitles: SRT, SSA, ASS, SUB
    Picture: Max:8000*8000(6400W Pixels) JEPG/BMP/GIF/PNG
    WIFI: 802.11B/G/N
    Keyboard: Support virtual keyboard, support 2.4G wireless keyboard, fly mouse
    Apps: Youtube, Twitter, AngryBird, Office, Gmail, Tweetcaster, Twicca, Meebo etc.