Prima Pagina accesorii Noi accesorii pentru iDevice-uri iti pot testa urina si saliva pentru a...

Noi accesorii pentru iDevice-uri iti pot testa urina si saliva pentru a iti spune daca esti bolnav

  Pentru iDevice-uri exista cateva dispozitive medicale capabile sa ne spuna care ne este tensiunea arteriala, care ne este greutatea si daca avem probleme cu auzul, insa in curand vom avea dispozitive mult mai complexe. Compana Scanadu intentioneaza sa lanseze pe piata 3 accesorii pentru iDevice-uri: primul se numeste Scout si este capabil sa ne citeasca semnele vitale(tensiunea arteriala, pulsul, ritmul cardiac, oxigenarea sangelui, temperatura) prin apropierea de tample; al doilea se numeste ScanaFlo si este capabil sa analizeze urina; iar al treilea se numeste ScanaFlu si este capabil sa analizeze saliva.

  Dispozitivele preiau informatiile in mai putin de 10 secunde si el transmit automat catre un iDevice, unde o aplicatie le analizeaza si ne spune daca rezultatele sunt bune ori nu, sau le poate trimite direct catre un doctor. Accesoriile ar urma sa fie disponibile pentru mai putin de 150$ in SUA, insa deocamdata se afla in proces de dezvoltare si nimeni nu stie cand vor ajunge ele in magazine. Ideea este foarte buna si probabil vorbim despre primele accesorii pentru iDevice-uri capabile sa analizeze urina sau saliva.

 • Sorin

  Ar putea foarte simplu sa faca si o hemograma, sau cum e aparatu pentru diabetici sa ii intepe degetu sa curga o picatura de sange ca sa afle glicemia…

 • florin

  vezi titlul 😛

 • florin

  si te miri…scz pt comment, dar am dat din greseala send prima data

 • Dany88

  Asa pana si posesori de idevice-uri pot face ceva pe ele:)) (glumesc dar trebuia spus)

 • Theo

  Cred ca smartphone-urile in viitor vor lua o mica proba de saliva si iti vor arata toate secventele codului genetic.