Samsung ofera carburant gratuit in Madrid, atrage foarte multi oameni

  Desi nu sunt de acord cu multe dintre lucrurile facute de catre Samsung, o recenta initiativa a lor din Spania trebuie laudata. Pentru a marca aparenta vanzare a 5 milioane de terminale Samsung Galaxy Note II, cel mai probabil catre magazine si nu clienti directi, Samsung a decis sa ofere spaniolilor carburant gratuit in limita a 50€. Initiativa lor a blocat circulatia din preajma unei benzinarii din apropierea capitalei Madrid, politia a intervenit pentru a dirija circulatia si foarte multi oameni au plecat fericiti si cu un rezervor ceva mai plin.

  Singura conditie necesara pentru a primi carburantul era ca acele persoane sa aiba un telefon Samsung, iar la locatie au ajuns extrem de multe persoane. Din nou, initiativa lor este laudabila si ar fi bine daca alte companii le-ar multumi propriilor clienti organizand lucruri similare, desi produsele lor premium au preturi mari si trebuie sa se vanda bine fara cadouri.

Thanks to Dan.

27 COMENTARII

  1. Asta e consideratia pe care o au fata de clienti : isi considera clientii niste sarantoci care se arunca la pomeni . Sincer unui client Apple daca i s-ar propune un știulete de porumb fiert n-ar fi penibil ?

    De 50 de euro poti oferi ceva mult mai demn , nu motorina . Poti oferi un cadou de Craciun clientului : o bijuterie , un parfum , o cravata de firma , un bilet la un spectacol , un accesoriu , etc nu motorina .

  2. Si mai au pretentia ca sunt producatori premium. E ca si cum un BMW ar fi promovat la vanzare ca vine cu rezervorul plin. Penibil.

  3. vai de ei au ajuns sa dea benzina gratis… ce zice lumea macar daca telefoanele nu sunt bune sa incercam si benzina… (merg cu benzina gratis de la Samsung…wow…jalnic)

  4. cred ca in acest mod au vrut sa le multumeasca ! si daca imi amintesc bine, un smartphone de la samsung are cam acelasi pret ca un iphone; de ce ar crapa de ciuda ? ca si-au luat ce au dorit ?

  5. care e iphone 2? care e iphone 3? in fine iphone 3g a aparut in 2008… mai avem putin si ajungem in 2013… standardele cresc… acum 20 de ani plateai 50 000E pe o masina care nu avea aceleasi dotari ca una de 15 000E din ziua de azi!

  6. Apple o sa dea gratis de maine cate 4 kg de mere celor care vin cu iPhone 4 in magazinele lor…5 kg de mere daca ai iPhone 5 and so on. Daca vi cu iMac-u in sacosha iti dau si o punga de chips.

    Ce treaba are combustibilul fosil cu firma Samsung nu stiu :)).

    Parca e campania electorala din Romania..malai si orez nu dau?

  7. Mai baietii tot simpatici sunteti. Apple isi bate joc de voi si voi tot cu ei sunteti . cu 50 E faci juma de rezervor …da ce sa zic voi nici masini nu aveti , eventual Iphone luat in rate

  8. Ce se sparg toate oile de ciuda pe aici… ai ce-mi place 😀
    Voi nu sunteti disperati dupa argumente cand comparati un cadou pt un telefon de 600$ cu unul pentru o masina de >35.000$? Bietii de voi.

  9. Eu nu inteleg cu ce te injosesti ca faci un cadou userilor tai… Nu e ca si cum ar fi trebuit sa cumperi un smartphone samsung ca sa poti primi benzina sau sa fi spus dinainte ca la fiecare teelfon cumparat primesti carburant in valoare de 50 de euro. Mi se pare doar ca unii din voi, apple users sunteti putin gelosi…

  10. Eu cred ca in stilul lor inconfundabil au reusit sa-si faca publicitate gratis si sa apare la stiri tot gratis in loc sa plateasca 30 000-60 000€ minuntul … poate au dat mai mult in combustibil , nu stim…probabil dar sigur astfel sa vb pe multe canale media !

  11. baieti am avut 2 modele de iphone pana acuma,recent mi-am achizitionat un Galaxy Nexus,nu stiu de ce lag vorbiti incercati un telefon cu android 4.1+ si dupa aia mai putem vorbi,diferenta este cer si pamant fata de iphone,are un prieten iphone mi se pare minuscul parca-i jucarie..in fine samsung isi rasplateste clienti cu ceva dar voi ce ati primit de la Apple?o da am uitat ios incredible maps care va trimit pe luna…

  12. Cate comentarii răutăcioase… Acum câteva luni Zaone a făcut o tombola și a oferit 5 coduri pentru WhatsApp Messenger (care costă 0,99 centi în AppStore). Condiția era ca fiecare participant să dea un mesaj cu “particip”. Peste 300 dintre voi ați cerut aplicatia 🙂 De ce?

  13. daca sammy fac oferte (sunt disperati)
    daca ofera produse samsung cumparand un tv (sunt disperati)
    daca fac reclame anti (sunt disperati)
    daca ofera benzina (sunt disperati)
    ce ar trebui sa faca sa nu ii huliti???
    sa faca reclame gen mac vs pc (sunt disperati)

  14. Mi se pare un marketing foarte bun si probabil unul cu un mare succes. Cei care comentează negativ probabil sunt invidiosi pentru ca si-au vândut super-mașina pentru a-si cumpara iPhone 5 si acum nu mai au pentru ce sa-si doreasca un cadou in combustibil.