New to the App Store? Apple te ajuta sa gasesti cele mai bune aplicatii pentru un iDevice nou

  Zilnic zeci sau poate chiar sute de mii de persoane achizitioneaza un iDevice pentru prima oara si pentru aceste persoane intreaga experienta este probabil complet diferita fata de cea avuta cu alte telefoane mobile. Avand in fata un sistem de operare nou si un App Store necunoscut, este greu de descoperit cele mai interesante aplicatii pentru propriul dispozitiv, insa aici intervine Apple cu o noua sectiune numita New to the App Store?, acolo compania listand cele mai importante si populare aplicatii din magazinul sau.

  Urmand acest link puteti accesa aceasta sectiune si este recomandabil sa o faceti chiar daca aveti un iDevice de ceva vreme.

8 COMENTARII

  1. Imi cer scuze pentru off-topic, cum pot sa reportez o applicatie cumparata din cydia? Am cumparat smart-3g din Cydia, si nu functioneaza! I-am trimis un email dezvoltatorului aplicatiei Itay, dar ma evita…i-am scris un email lui Saurik, dar fara raspuns…

  2. prosteala pentru prosti ,ce programe baga 99% platite .Asa vor ei sa incante pe cei care iau pentru prima oara un device rusine…..rusine apple!

  3. Zaone poti sa-mi spui si mie te rog dak pot gasi o aplicatie sau ceva de genul SBsettings pe iphone5 ,ink nu am jailbreack pe el.multumesc!