Prima Pagina Apple Apple ar putea folosi placi grafice AMD pentru iMac in viitor

Apple ar putea folosi placi grafice AMD pentru iMac in viitor

  Intr-o recenta oferta de munca publicata de catre Apple pe website-ul sau, compania cauta ingineri care au lucrat in trecut cu placile grafice ale celor de la AMD. Echipa care dezvolta iMac-ul are nevoie de ingineri experimentati si desi in momentul de fata Apple utilizeaza placi grafice Nvidia cu acest produs, in viitor ar putea exista o schimbare radicala in ceea ce priveste hardware-ul. Toat Mac-urile Apple folosesc placi grafice Nvidia sau Intel, niciunul nu mai foloseste AMD, insa se pare ca nu s-a renuntat complet la aceasta idee.

The Mac Desktop Systems Engineering team is seeking talented and enthusiastic electrical engineers to work on electrical and system design integration of the Mac Desktop computer system,” the job listing reads. Key qualifications include experience in Intel chipsets, power management, and “AMD and/or Nvidia GPUs.

  Apple testeaza in mod constant produse noi, iar in acest caz am putea vorbi despre prototipuri de Mac-uri cu placi grafice AMD, insa e greu de spus daca ele vor ajunge vreodata pe piata.

  • Alex

    Daca trece pe AMD se alege prafu de MAC-uri. Trebuie sa scada pretul la ele semnificativ ! Si 2 la mana luativa voi AMD, asta daca aveti chef sa va distrati cu driverele si cu Fix the Already Fixed. AMD este recunoascuta ca DRIVERE PROASTE. Nvidia cu Intel e cea mai buna combinatie !

  • djcata

    nu inteleg de ce nu se uneste intel cu nvidia

  • @djcata: Conform celor mai recente zvonuri, ar urma sa se uneasca.

  • djcata

    ar fi prea frumos ….. amd-ati , intel nvidia …. superb …. mai vreau de la mos craciun sa cumpere microsoft yahoo messenger si sa ia tot ce e mai bun din fiecare yahoo , live messenger lync si sa pun in skype …. si daca ar cumpara si nokia sau ar face un parteneriat mai strans …. vise