Google stie sa promoveze aplicatia Google Maps (comic)

  Subtil si adevarat.

Via.

22 COMENTARII

  1. Am si eu o intrebare… Am ca program de navigatie gps IGO ro&hu . Credeti ca este mai bun decat gmaps ? Adica ce ma sfatuiti sa folosesc la volan. Nu stiu nimic despre aplicatia google maps si de asta va intreb daca an deja igo mai merita sa o descarc sa imi bat capu pana sa o invat?

  2. @Kossta: Este mai bun, recomand iGo oricand ca inlocuitor pentru Gmaps. Ca un exemplu, azi Gmaps m-a pus sa intorc peste linie continua de vreo 3 ori pe bulevarde mari si aglomerate din Bucuresti, iGo inca nu mi-a facut asta.

  3. ee i se ia curu , cum draq sa i se ia vopseaua…
    daca nu ai grija de el il poti si sparge…asta nu inseamna ca se sparge el asa….

  4. Am citit si eu pe net pentru ca am avut mare nevoie de un sistem de navigatie pentru calatoria mea am cumparat igo europe faca nu ma insel in jur de 30 euro am iphone 4 traseul cipru-romania. !!! L facut cu igo ! Iphone 4 foarte foarte multumit decat sa dau site de euro pe nush ce sistem !

  5. @Kossta, igo fara discutii. Navigatia pe google maps este deocamdata in varianta beta. Deci nu ai ce sa ii ceri. Eu am testat navigatia pe gmaps pe trasee pe care le cunosteam. Merge relativ prost, recalculeaza foarte tarziu daca iesi de pe ruta etc. Deci momentan pentru navigatie e mai bun igo.

  6. voi comparati o aplicatie gratuita cu una facuta special pentru navigatie si care nu este free . iti dai seama ca gps-ul dupa google maps este informativ sa ajungi macar in zona respectiva sau foarte aproape , in rest te poti descurca intreband un cetatean , daca chiar ai nevoie de ceva mai sofisticat un gps de la tomtom

  7. De ce toti faceti confuzie intre un sistem de Navigatie cu mape downloadate si restul , cu Google Maps care este un SERVICIU ONLINE!!!!
    Conteaza netu pe care il aveti etc etc , iar tu de cumparasi IGO sa mergi in Afganistan sau unde te-ai dus…daca mergeai pe Google Maps acum vindeai casa pentru ca sa platesti factura la Net!!!

  8. Buni mai lasa-ne cu tom tomul ca ala nu merge in zona noastra mai deloc.. E f f f slab pe europa de este si centrala.. Merge bine doar pe europa de west.. Eu folosesc navigon care este cumparat de garmin si merge perfect.. Si igo am auzit ca este la fel de bun dar tom tomul lasa de dorit..

  9. Da Seby , TomTom in Romania e pilaf..doar ca eu ma refeream ca acele sisteme de navigatie le poti folosi si cu telefonul in Airplane Mode pe cand Google Maps NU ,ca sa ma explic asa!

  10. Google maps este mai functionala decat solutiile gasite pe aparate GPS. Spun asta, deoarece in Google Maps scrii adresa indiferent de sintaxa, topica. Pe GPSurile dedicate trebuie sa scrii exact strada, urmata de numarul case, etc.
    Mai mult, procesarea se face in Cloud, iar din ceea ce am observat eu cu Garminul meu, recalcularea rutelor se face ff rapid pe Google Maps.
    Un alt avantaj este acela al frazelor complexe din “voice navigation”. Pe un GPS dedicat ai cateva fraze standard, dar pe Google Maps ai fraze mult mai compleze de genul “Continuati X metri, dupa care virati strans spre stanga”, sau “Dupa Y metri, iesiti din sensul giratoriu la a n-a iesire”.
    Daca mai adaug si faptul ca Street View este integrat perfect cu Google Maps, rezulta o combinatie cu care aparatele GPS lupta din greu.

    Nu zic… poti avea si un GPS, dar pentru mine, Google Maps este mai versatila.
    Astept sa avem si Offline maps, si iphonul va fi complet in privinta hartilor 🙂

  11. Am folosit ani de zile mai prin toata Europa si mai ales in Romania diferite sisteme de navigatie. pe Romania si Europa de est IGO nu are egal