Prima Pagina Noutati Siri iti poate deschide rapid inclusiv usa de la garaj (Video)

Siri iti poate deschide rapid inclusiv usa de la garaj (Video)

[youtube]http://youtu.be/NUJ5z76Xv5o[/youtube]

  Folosind SiriProxy-uri, asistentul personal Siri a fost utilizat pentru a indeplini o multitudine de task-uri, iar acum poate chiar sa deschida si usa de la garaj. In clipul video de mai sus avem o scurta demonstratie a modului in care functioneaza totul, iar pentru a deschide usa a fost utilizat atat asistentul Siri, cat si un Raspberry Pi. Practic Siri se conecteaza la Raspberry Pi cu ajutorul unui Siriproxy, calculatorul controleaza dispozitivul care deschide usa si circuitul este complet.

  Desigur ca procesul este complex si greu de realizat, insa cei interesati isi pot deschide usa de la garaj cu o simpla comanda vocala.

 • Catalin

  Salut, scuze e offtopic, dar am probleme cu bateria la iphone 4s, ios 6.0: s-a descarcat de tot si nu mai incarca deloc. Apare imaginea cu fulgerul (ca incarca bateria) dar ramane asa. Ce e de facut?

 • Yulyann

  Nu mai deschide usa de la garaj cu Siri asa des.

 • Gil

  Salut,
  Singura solutie este sa deconectezi bateria pentru cateva momente. Daca nu sti cum, gasesti instructiuni pe aite ifixit.com.

 • terrymada

  nu e chiar atat de complex si greu de realizat. Raspberry Pi ultima varianta costa in jur de 200 de lei, restul e poezie pt un electronist pasionat.

 • MAVone

  @terrymada te rog frumos …arduino rules 😀