Florin Salam devine sursa de inspiratie pentru design-ul carcaselor pentru iPhone

  So, cine vrea una cu Romeo Fantastik sau Adrian Copilul Minune?

73 COMENTARII

  1. Aici, pe iDevice, e singurul loc in care nu mă așteptăm sa dau de asta….s-a zgariat iPad-ul când a intrat notificarea asta….:(

  2. @Virus666: :))) cei-i comic e comic.
    Lasand la o parte genul muzical si etnia lui Salam, el are voce a cantat cu cativa artisti internationali si a fost laudat. Indezirabil pentru multi il face genul muzical pe care il canta.

  3. Aha…”traiasca Romania” cu oamenii ei ingeniosi… :-j asta ne mai lipsea…daca a ajuns salam pe carcasa unui iPhone…mai bine ne intoarcem la nokia 1100…

  4. @mariuscbn1973,tu ai abonament,deja te crezi in alta clasa sociala,esti la acelasi nivel cu richie rich,donald trump,si alti din astia cu care te mai cunosti tu.Fericitule,norocosule cu abonament,cocalarul de mine care am cartela prepay nu ai idee cat de mult te invidiez si cat de mult mi-as dori un abonament ca sa pot gusta si eu din fericirea si distinctia vieti pe care acest miraj(abonament) o ofera.Trebuie sa intelegi ca sunt clase si clase sociale.
    Voi,pareon Dumneavoastra cei cu abonament sunteti elita societati iar noi cei cu prepay suntem cocalarimea si prostimea de rand.Nu putem fi toti la acelasi nivel,iti dai seama,cine nu si-ar dori un abonament,o asemenea facilitate de lux in viata.
    Daca aveam si eu abonament iti dai seama cum ma uitam si eu asa de sus la prostime,dar neavand ma uit de jos la tine ca la un inger care luminezi in intuneric,un inger de speranta,intelepciune,bunastare si nu in ultimul rand prostie pura(infinita).Nu mai continui cu nimic,persoanele cu un pic de creier isi dau seama cine este cocalarul,iti multumesc pentru lectia de cultura pe care mi-ai oferit-o,sarbatori fericite iti urez si sa nu ai parte in viata ta de prepay.

    Zaone as aprecia foarte mult daca mi-ai aproba postingul,te rog sa o faci iar aceasta parte o poti sterge,multumesc si sper sa intelegi.

  5. Cred ca o idee mai proasta decat articolul asta nu puteai avea zaone… Daca am ajuns sa aducem un asemenea personaj in discutie legat de iphone e clar… Nu destul ca iPhone are o imagine foarte proasta in sensul asta ! Cand vad asemenea articol imi vine sa schimb telefonul ! In fine inca un motiv pentru fanii android sa ia la misto iphone, si pe buna dreptate de data asta !

  6. Deci va spun ca si eu sunt printre “cei saraci” care folosesc cartele . Folosesc Frog cu 3000 min in retea , net nelimitat si multe altele , cred ca este cunoscuta aceasta optiune . Asta inseamna ca sunt cocalar si ascult manele ? Nu ascult asa ceva eu … Poate chiar tu esti unul dintre cei care asteapta o carcasa cu Romeo Fantastik . Whatever. ..

  7. mama ma disperat ala mariuscbn1973 bai individule ce ai ma cu acei oameni pay as you go te crezi inteligent pt ca ai un abonament am si eu 3 dar sunt aceiasi persoana nu cred ca te schimba abonamentele in seamna ca hq-ul tau nu trece de 0.0% daca judeci lumea dupa ce fel de sim foloseste in fine nu vreu sa vb urat dar totusi esti un retardat gata mam enervat bye

  8. @zaone Si daca a cantat cu “artisti internationali” ce? E vorba de bani. A fost laudat de cine? Tot de manelisti-cocalari.
    Salam nu are voce, el canta ceva de toata jena, cu versuri potrivite pentru cei ce il asculta, e penibil, slinos, gretos, mi se face sila numai cand aud de asa ceva.
    Repet: salam e doar un sortiment de mezeluri si doar atat. “Artistul” :)))))))))))))))))) Salam… Ai de capul nostru, ce am ajuns!
    Zaone, m-ai dezamagit cu remarca asta a ta.

  9. Prietene John…..
    Hq este o formatie :)..poate vrei sa te referi la IQ-ul lui.
    Acum sincer,daca ai luat iphone pe care dai 1500-2000 ron nu cred ca este un efort prea mare sa va faceti un abonent.
    Sarbatori Fericite tuturor !!!

  10. nu sunt manelist ,dar cred ca stirea aceasta este lipsita de importantza atata timp cat gusturile nu se discuta… cine suntem noi sa judecam

  11. Nu fiti ipocriti.Gustibus not discutandum.Am fost odata la o petrecere de intelectuali sadea si va dati seama fara manele si alte asemenea pana spre dimineata cand dupa cateva sticle de whisky bun au lasat monotonia si s-au suit pe mese dansand pe muzica lui adi minune si altii.concluzia o trageti voi.

  12. Salutare oameni buni, manelisti, antimanelisti, abonati, neabonati. In primul rand daca esti vre-un fel de abonat asta nu inseamna ca esti bine instarit sau mai stiu eu ce. Cu ceva timp in urma eu stiam ca cei care nu isi permit sa isi cumpere un telefon la pret intreg si-l cumpara la abonament pt ca la fel am facut si eu, dar dupa 2 ani am renuntat observand ca e o mare prostie pt ca la prepay era mai convenabil avand mai multe optiuni si la acelasi pret. Asa ca abonamentul e pentru diferite clase sociale: si pentru cei care nu isi permit sa isi cumpere un telefon la pret intreg, si pentru cei care au bani, si pentru cei carora le e lene sa mearga sa incarce cartela la coltul stazi, etc.
    Tu din ce categorie consideri ca esti? 😀

  13. Pa cam asa sta treaba in romania daca un idiot poate sa zbere cat mai mult fara sa respire inseamna ca e vip de romania si este asa de mult apreciat in cat la multi inculti le sar bani din buzunare e jenant dar nu ai ce face ….

  14. @Lucian asa este cum spui tu. Nu conteaza daca esti intelectual sau nu dar la o petrecre toti dansam pana la urma pe manele ca asta e la moda acum, doar nu o sa pui ceva populara sau piese de prin anii ’80. Multi artisti au declarat ca fac asta fara nici o rusine 🙂

  15. @Patreze ca sa intelegi tu si cu mariuscbn nascut in 73.Daca noi avem cartela prepay nu inseamna ca suntem cocalari,inferiori sau ce alt apelativ folosesti si crezi tu.Spre exemplu pe prepay frog am 3000 minute,3000 sms in cosmote,70 min,70 sms nationale,nelimitat in frog(adica cu cei ce au astfel de cartela) si net nelimitat si gratis prin serviciul webnwalk,toate astea cu doar 5 euro pe luna.Acum stau eu si te intreb,de ce as da 20 de euro pe un abonament care sa imi ofere aceleasi facilitati ca pe prepay?
    Doar asa ca tu te simti superior ca ai abonament?Dute de aici “prietene” dar dute tare si lasa-ne pe noi astia cu prepay sa ne vedem de ale noastre,iar tu cu abonament si cu cei ca tine jucati fericiti hora abonamentelor si traiti in lumea voastra imaginara.
    Asa ceva cu greu imi imaginam ca poate exista,clase sociale pe baza abonamentelor cartelelor prepay,no shit:))…Eu daca am prepay am pentru ca mi se preteaza foarte bine acest serviciu,pentru ca cel putin 10 ani am fost si eu in liga superioara(a abaonamentelor) si mi-am dat seama ca platesc mult si degeaba pentru putin.
    Daca stau sa ma gandesc bine,tu esti cocalarul,pentru ca tu nu ai bani sa iti iei un smartphone,tu iti iei in rate(la abonament pe luna excesiv de scump,pentru ca nu iti oermiti unul cu bani jos),tu ai un device inchiriat,blocat doar pe reteaua operatorului,pe cand eu cu prepay am un smartphone neverlocked,fara rate,daca vreau sa vorbesc astazi de 100 de euro ma duc imi incarc si gata,pe cand tu ai abonamentul restrictionat la 30 de euro sau cat e…
    Dupa toate astea vii si imi tii mie teorie despre etica si personalitate ca domne daca dai 500 de euro pe un smartphone ce nu iti permiti un abonament….da de ce sa imi fac stimabile un abonament?

  16. te pomenesti ca ti-a fost insultata inteligenta zaone de ai publicat acest articol? sau tu nu esti ascultator de manele si nici nu dansezi pe acest gen atunci cand mergi la petreceri sau nunti ? repede va grabiti sa faceti misto de cei ce asculta acest gen de muzica si sa ai numiti cocalari si mai stiu eu cum ,sa va dati drept mari destepti,dar nah daca a face misto de cineva si sa te amuzi pe seama sa inseamna sa fii destept tineti-o tot asa baieti

  17. Se pot identifica manelistii dupa gramatica folosita, bravo celui ce schimba putin carcass, decat sa folosesti carcase roz sau cu cristale 🙂

  18. @Plex…esti ipocrit cand aduci acuze la peroana!!!
    @Zaone…ma mir ca-i permiti manelistului asta astfel de acuze pe blogul tau dar,…e al tau!

  19. De mariuse tu cui aduceai acuze,cainilor vagabonzi?Ca tot vorbesti de ipocrizie,las-o moarta….Ne place asa sa o “ardem”,vezi domne eu nu ma refeream la cineva anume ci vorbeam intr-un mod abstract,nu faceam referire la cineva,bla bla bla,hai nu mai spune?
    Uite eu nu sunt ipocrit si nu ma ascund dupa degete ca tine,nu iti convine acest lucru,data viitoare incearca sa gandesti putin inainte de a comenta,daca intradevar ai 40 de eani pe cat spune nickul tau e si mai grav,in rest,cat ti-a venit abonamentul luna asta si ce facilitati ai?

  20. Mai baiete, nu mai bate campii, sunt multi venetici ca tine cu pre-pay care au un iPhone care NU-l exploateaza la maxim si NU stiu sa se bucure de adevarata lui valoare doar ca sa fie si ei in ton cu “moda” si sa fie si mai penibili NU-si permit sa cumpere aplicatiile si purced la un JB cu multe buguri.
    TU, tu faci parte dintre aceea care i-am mentionat mai sus si daca esti incult si NU te duce mai mult mintea decat sa faci acuze nefondate si puerile ca un copilandru care aspira la ceva ceea ce nu-si permite, stai…cu manelele tale si lasa iPhone care e un lux de care tu duci lipsa si esti frustrat.
    PS: Iti recoman cu caldura un Samsung ca ai de unde alege, au o gama larga pt astia ca tine care recomanda cartela si pre-pey intr-un iGaget ca iPhone.
    LE: Am toate facilitatile pe care unul ca tine NU-si permite si NU duc lipsa de nimic inca.;)

  21. Plex baietica:
    Constat ca iesti VARZA iar sinonimul tau este Plex-Manelist.
    Nu te judeca nimeni pentru faptul ca ai pre-pay dar inteleg asta.Sunt convins ca parintii tai stiu de ce au luat aceasta decizie.
    Sunt convins ca in Playlist-ul tau din tel. de 2000 de ron SALAM se simte excelent.
    Pana si manelistii si-au dat seama ca daca vrei un tel.adevarat trebuie sa-ti iei un Iphone si nu un Vertu placat cu aur 🙂 dar precum vedeti s-a gasit solutia si ptr. asta, il punem pe Salam pe el si gata cu Manephone-ul scuze Iphone-ul.

  22. Sunteti o pereche de vis,preafericitilor,nu am cuvinte ca sa va pot elogia.Imi place replica aia de mor cu cei ce nu stiu sa se bucure la adevarata valoare a telefonului daca au cartela prepay.Ceva mai bun de atat nici ca se putea.Iti dai seama cum tu te bucuri de telefonul tau doar in primsa abonamentului,iar eu cu cartela nu fac decat sa il folosesc pentru comunicare,browsing de net,muzica(manele in special cu salam),,jocuri,plus alte taskuri din astea banale ca pentru omul de rand.
    Dar in schimb voi astia cu abonamente deja sunteti la nivelul urmator,orizonturile vi se deschid,iar optiunile de folosire a telefonului pe baza de abonament sunt infinite.De la editare video,cod sursa,pana la inventarea teleportari si eradicarea cancerului,pentru voi toate aceste functii sunt banalitati si le folositi ori de cate ori aveti ocazia.In schimb noi ne mai bucuram si de o manea,ca de ce sa ii facem,astia suntem.Cu parerea de rau tin sa ii injur pe mayasi cu apocalipsa lor cu tot,singura speranta care se mai intrevedea asta era,dar se pare ca ne este dat,asa sa ne chinuim.Iubiti-va mult,preafericitilor.

  23. Mai terminatio ma ca nici unul dintre voi nu primeste vreun premiu mai vb si voi despre alceva ce tot atata cearta pe abonamentele astea fiecare dupa cum isi permite atat timp cat esti happy….. ce mai conteaza ce sim ai ….

  24. Ce conteaza daca ai abonament sau nu? Sau Iphone sau Samsung.
    Ideea este urmatoare: cei ce asculta manele e clar ca nu au gusturi muzicale desavarsite. Si sunt multi spre foarte multi. La fel cum nu toti stiu sa se imbrace, la fel cum nu toti traiesc in apartamente sau case amenajate cu gust, la fel cum nu toti stiu macar sa scrie sau sa vorbeasca. Ne sunt prieteni, persoane cunoscute sau straini care ii vedem pe strada. Suntem toti diferiti si trebuie sa realizam asta.
    Maneaua este un stil cel putin discutabil de muzica si promoveaza stil de viata, fel de a fi si mod de gandire arogante. Se cheama subcultura!
    Fara jigniri, cautati termenul, asta e adevarul.

  25. @john @plex
    mai trecem ai noi pe la scoala? invatati sa scrieti/vorbiti corect romaneste. e mai penibil si jignitor sa faultati limba romana decat daca ati asculta sau nu manele. zaone daca tot filtrezi mesajele am si eu o rugaminte si nu le mai aproba la toti incultii. ma indispun grav astia cu “in cat” “in seamna” si multe altele. de fapt de chestiile astea sa va minunati nu de carcase. nu sunt fan dar mi se pare mult mai dezgustator modul vostru de exprimare

  26. pt 14. LuciT
    Esti sarac in gandire!!!! DE ce crezi ca 99 % din cei care au postat asculta manele ?Te rog da-mi un singur nume, care a fost alaturi de tine cand cautai fier vechi, haine , sticle goale, este analfabet si conduce BMW, consuma cafea in Dorobanti cu Iphon-ul pe masa,are burta , ceafa lata acoperita de un lant gros de aur,etc .Singura ta greseala este ca te-ai nascut, si nu pt ca ai intrat in posesia unui produs Apple.Multumeste-i celui care te-a ajutat sa postezi, chiar daca tu nu ai inteles ce ai scris.Daca traia Antonescu nu mai aveai Iphone.

  27. Stimabile Catalin ”profesor” de limba romana,te rog sa ne ierti limitarile si ne pare rau ca nu suntem asa de culti ca tine.Noi daca suntem persoane de rand,care cica ascultam si manele….Nu avem de unde sa stim spre exemplu ca dupa ce pui punct si inchei o propozitie,cand incepi alta noua trebuie sa o incepi cu litera mica.
    Sau nu stim ca ”incultii” se scrie cu doi de ii cum il scrii tu(aka corect gramatical),Si nici nu stim ca ”ati” se scrie legat,noi nu avem de unde sa stim aceste lucruri elementare,dar iti multumim pentru bunavointa de care dai dovada si ne explici si noua scrierea limbi romane,multumesc cataline.

  28. @catalin sa stii ca nu ma intereseaza prea mult sa scriu bine romaneste lucrez la o companie internationala in londra mwh si iti garantez eu ca nu poti intra in compania aia asa ushor …..doar interviul a durat 5 ore banuesc ca astea iti spune multe sunt aici de mai bine de 11 si am fost fortat sa vin in romania o singura data pt sa imi fac un pasaport nu de dragu ca mar interesa pe mine foarte mult tara aia care e de rahat …am perdut copilaria pe aici multii doreau sa ajunga in anglia acu 11/12 anii eu ma consider descurcaret ca am reusit sa fac ceva in viata fara sa stiu sa scriu bine romana…..peace

  29. @catalin sa stii ca am facut 7 cursuri in engleza ca sa pot sa intru la compania aia si sincer sa fiu cu tine idioti aia nu mau intrebat daca stiu sa scriu bine romaneste ce tiapa siau luat nu ? :))))

  30. @plex
    imi starnesti compasiune. si da, “incultii” se scrie cu doi de “i” ca este articulat si plural, iar “ati” se scrie legat in contextul in care l-am folosit eu. dar nu e nevoie sa iei foc degeaba ca nu eu ti-am fost profesor si nici saracul tau profesor nu are nici o vina ca esti limitat 😉
    @john din pacate nu are dreptate prietenul tau, si tara asta de rahat cum zici tu ca este e tara in care te-ai nascut banuiesc 🙂

  31. @florin john a explicat de ce nu prea sta asa bine cu romana , cel putin din concluziile trase de voi pe aici . Acum serios , cine mai vrea sa stea prin tara asta de 3 lei ? Tu imediat interpretezi spusele sale intr-un mod gresit , ca si cum s-ar lauda , dar sunt sigur ca daca nu va spunea s-ar fi gasit unul pe aici sa il intrebe : De ce ? … Sper ca ai inteles mesajul meu !

  32. @ florin nu ma laud am povestit putin din viata mea pt acea persoana care a spus ca nu stiu sa scriu gramatical am plecat de copil din tara si in romania mai si furam si nu imi este rusine sa spun asta doar ca aici sau schimbat lucrurile tara asta mia oferit o viata modesta prin munca si sunt mandru de asta romania nu a facut nimic pt mine trebuia sa fur sa pot supravetui in fine ai si tu dreptul sa comentezi…..

  33. vad ca multii bateti campii si va dati asa superiori … daca asculti sau dansezi manele nu inseamna neaparat ca esti incult sau mai stiu eu ce …. daca ascult numai opera si mozart inseamna ca sunt vreu geniu ? … fiecare asculta ce vrea .. eu ascult si salam si dj bobo si dj project si tiesto si rihanna si gaga si metalica si linkin park si smily si vivaldi si etc … imi plac anumite melodii nu tot ce e legat de genul respectiv … a ca in manele sunt multi tampiti care au impresia ca si ei canta e cu totul altceva …. cat despre salam chiar are voce si canta bine in general

  34. Mai, mai, mai ce avem noi aici?! O comunitate divizata in baza unor stiluri de viata wtf? Abonament vs Prepay si Culti vs Inculti apai asa merge treaba stimabililor?! Sariti unul la gatul altuia pt detalii inutile, Zaone a facut acest post pt amuzament, ca un fapt divers ca sa ne descretim fruntiile, vad insa ca voi ati pierdut esentialul din vedere si o parte din voi, fanii ai Salamului ati inteles prost stirea.Nu inteleg insa de unde si pana unde discutia despre abonament vs prepay, in final cu totii facem parte din aceasta comunitate ca ascultam sau nu Salam, ca avem sau nu abonament ori ca avem 10 clase sau 3 facultati. Ar trebui sa ne amuzam nu sa facem scandal pe o tema ca asta, ce ar fi daca in loc de Salam ar fi Basescu ati sari pe Zaone ca e PDL-ist?!!

  35. Zaone… Desing-ul inseamna mult mai mult decat un “print” pe o carcasa deja conceputa de altii! Crede-ma pe cuvand! Poza cu incultul “Salam” nu are legatura cu design-ul carcaselor pentru iPhone si sunt foarte convins ca toate acele companio straine care creaza carcase pentru iPhone nu au habar si nici nu vor sa aiba habar de “Salam”-ul mizerabil despre care vorbim…

    Sarbatori fericite tuturor!!!

  36. @djcata – eu unul nu am facut nicio categorisire aici dupa genul de muzica pe care il asculta fiecare…ci doar mi-am aratat dezgustul fata de cei ce faulteaza grav limba romana…gen plex care apoi mai si semnalizeaza incercand sa imi gaseasca mie nod in papura ceea ce nu vei reusi maestre (mai bine ai incerca sa te rezumi sa faci ceea ce stii cel mai bine, si anume sa taci. nu de alta dar te faci de ras plex)