iHood / Conecta – accesoriul care nu trebuie sa lipseasca din bucataria unui fan Apple

  iHood sau Conecta este un accesoriu interesant care teoretic ar fi perfect pentru bucataria oricarui fan Apple. Daca va uitati la imaginile dina cest articol observati ca vorbim despre o hota sau un corp de iluminat care are design-ul unui iPhone 4, este echipat/echipata cu un dock in care puteti introduce iPhone-ul pentru a il incarca, insa in interior exista si o pereche de boxe care va permit sa rulati melodiile preferate atunci cand doriti. Cei de la Gutmann s-au gandit ca ar fi interesant sa copieze design-ul celui mai popular smartphone din lume, sigur vor gasi clienti interesati de produs, insa ramane de vazut cat de mult va aprecia Apple gestul.

The clear-cut lines and the use of high-quality materials such as aluminium and glass produce extraordinary aesthetics in a modern design interpretation, while the edge extraction between the frame and the glass also guarantees perfect functioning. The design of the Conecta opens up a portal to the diversity of life as ,in addition to the two-part light concept composed of ambient light and the LED light function, the integrated loading and playing station for an iPhone or iPod represents a particular user highlight. The Conecta – a virtuoso composition that is not only nice to observe and use, but which is also a pleasure to own.

  Conecta va fi disponibil din luna ianuarie in magazinele celor de la Gutmann.

Thanks to Dan.

8 COMENTARII

  1. Frumos … dar speram ca poate au ceva aranjat cu cei de la marul muscat . Si Bogdan va trebui sa te decizi ori ori , in doua deodata nu poti !!

  2. Nu vad sensul acestei hote..gen prajesti cartofi prajiti si tot uleiul va intra in iphone plus temperatura ridicată va face iPhone sa faca spume..Poate nu am înțeles eu bine despre ce este Vb.

  3. Normal ca e de fite !! Sau si de fitee !! Si daca iese abur pe langa ea inseamna ca nu e buna !!!:))) Pare destul de mare sa absoarba !! Mi-ar place una !!