Manastirea Curtea de Arges este prezentata acum intr-o aplicatie pentru iPhone

  Aplicatia Manastirea Curtea de Arges este disponibila gratuit in App Store si este dezvoltata pentru a functiona nativ pe iPhone/iPod Touch, inclusiv iPhone 5, dar o puteti rula in 2x mode si pe tabletele iPad.

Manastirea Curtea de Arges este ceea ce asteptai de foarte mult timp. Acum cu aceasta aplicatie ai cu tine, oriunde te duci rugaciuni de trebuinta, fotografii din locul de suflet (Manastirea Curtea de Arges), cele mai noi stiri si un ghid turistic al Manastirii. Si toate acestea doar intelefonul tau, fara sa mai iei cu tine vreo alta carte sau vreun alt ghid turistic si albumul de poze.

Daca pana acum pravila de rugaciune era o grija ca nu cumva sa uiti sa te rogi la ora propusa, de acum incolo te poti linisti. Aceasta aplicatie contine un planificator cu alarma, care te anunta ce rugaciune ti-ai propus sa o spui, la ora si data setata de tine. Mai mult, poti opta pentru ca aceasta alarma sa se repete in anumite zile, la ora setata.

Beneficii:

  • O colectie numeroasa de rugaciuni si acatiste
  • Optiunea de marire a fontului
  • Reminder pentru fiecare rugaciune in parte, prin setarea orei si a zilei
  • Remiderul are optiunea de repetare a alarmei
  • Cele mai noi stiri religioase
  • Album foto cu fiecare obiectiv turistic al Manastirii Curtea de Arges
  • Ghid tusistic complet al Manastirii

Pretul initial:
Numele:
Manastirea Curtea de Arges

Gratuit

s





Developer: Stanislav Bandol
Categoria: Education


Descriere: Manastirea Curtea de Arges este ceea ce asteptai de foarte mult timp. Acum cu aceasta aplicatie ai cu tine, oriunde te duci rugaciuni de trebuinta, fotografii din locul de suflet (Manastirea Curtea de Arge…


Dimensiunea aplicatiei este: 44.6 Mb