iOS 6.0.2 si o veste buna pentru solutia de untethered jailbreak

  Astazi planetbeing, hackerul care lucreaza la dezvoltarea solutiei de untethered jailbreak pentru iOS 6, a afirmat ca iOS 6.0.2 nu contine foarte multe modificari ale kernel-ului. Aceasta versiune a sistemului de operare a fost lansata doar pentru iPhone 5 si iPad Mini, ea putea ingreuna dezvoltarea solutiei de untethered jailbreak pentru iOS 6, insa daca este sa dam crezare celor spuse de catre planetbeing, cei de la Chronic Dev ar trebui sa nu aiba probleme in a isi face software-ul compatibil cu el.

  Desigur ca nimeni nu stie cand va fi lansata aceasta solutie de untethered jailbreak, deci trebuie sa mai aveti rabdare.

24 COMENTARII

 1. Saurik ar trebui sa mai scoata bani de la saltea pt hackeri daca mai vrea bani din comisioane cydia pe viitor. Tace malc doar doar vine unul nou care vrea doar sa braveze!

 2. Ma indoiesc ca o sa vedem o solutie de untether pentru iOS 6 in urmatoarele 3-4-5 luni.
  Trebuie sa mai creasca si la ei donatiile.
  La iOS 5 parca am stat cu sufletul la gura si degetu pe F5. Acum nu prea mai e mare taraboi cu iOS 6.

  Nici nu mai imi bat capul. Toate la timpul lor…

 3. Asa e Niceman. Apropo de i5…nu stiam unde se topesc zeci de MB pe zi din abonament, in conditiile in care, pe 3G, nu folosesc you tube, streaming , face time si nici nu descarcarc aplicatii. Tocmai am descoperit ca cel mai mare trafic il face aplicatia Speed Test…adica daca faci un test si ai viteza de 10 Mbs, s-au evaporat acei 10 Mb si eu cum am fost curios sa tot verific viteza noului dispozitiv in diverse locatii, mi-am cam luat plasa. Am observat pe aici ca se plangeau si altii de consum excesiv. Sper sa le fie de folos experienta mea.

 4. Jailbreak pentru 4s iOS 6.0.1 ? Merita sa sper sau stau cu el asa ofticandu-ma ca l-am primit deja updatat ? 2-3 luni cam mult … Apple fara Jailbreak = Calculator fara porturi USB si Unitate optica..

 5. Multumesc @lucian am gevey si asta era motivul. Sincer am renuntat la jb. Nu ma joc pe tel (daca vreay jocuri nu e un capat de tzara 10 €) iar ceea ce foloseam cu jb era zephir, infini-dock folder screen, sbsetings si cam atat . Deci prefer un ios 6 curat (acum am si navigatia de la google – nu mai piratez navigonu 🙂 si da am folosit installousul si surse pirat. Nu cred ca o sa mai revin. Ios se misca altfel pe 4s decat 5.1.1 cu jb (kiar daca foloseam icleaner )

 6. @cipa… Ce vrei sa spui prin…se misca altfel fara jb.. Io nu am sesizat nici o diferenza si credema ca am cateva zeci de tweakuri… De toate feluriile… Intrebarea vine deoarece am 2 ip4s si nu sesizen nici o dif… Ba mai mult… E mai rapid cel cu jb…

 7. Eu zic ca in spatele Jb se afla cei de la Apple iar Jb pentru i4s si i5 o sa fie disponibil cand doreste cei de la Apple, ganditiva cate terminale sau activat acum de sarbatori plus nebunia cu I5- ul daca aveam Jb in perioada asta cei de la apple pierdeau milioane de dolari de store. Jb mai mult ca sigur dupa sarbatori

 8. Daniel, cand parintii tai “Doreste” poate te trimit si pe tine sa mai faci odata clasa a 4-a… Dar dupa sarbatori oricum…

 9. Eu am avut pana acum cateva zile pe un iphone 4s ios 5.1.1 cu jb si era plin de aplicatii din cydia. Mergea groaznic:D Am facut update la 6.0.1 si sunt foarte multumit mai ales ca acum am doar ce imi trebuie in telefon si din 64gb memorie mai am liberi 48gb… Inainte poneam tot ce gaseam ca na… “poate o sa am nevoie” =)) In perioada asta multe jocuri a fost gratis si nu mai am nici macar o problema. Acum pierd cv timp cand vreau sa deschid datele si 3G-ul =)) daca as mai avea JB mi-as pune numai SBSettings si Installous!!! Un an nou cu cat mai multe iDevice-uri la preturi accesibile si aplicatii gratis 😀 dar cel mai important Jb-ul pt toate versiunile de IOS6!!! =))