Produsele Apple au fost in topul preferintelor romanilor in perioada sarbatorilor de iarna

  Produsele Apple s-au vandut bine in intreaga lume in acest sfarsit de an, iar cei de la eMAG spun ca atat iPhone-urile, cat si tabletele iPad au fost in preferintele romanilor. Intr-un comunicat de presa publicat astazi, cei de la eMAG au afirmat ca Apple s-a clasat pe locul 2 in topul telefoanelor mobile achizitionate in Romania, iar in ceea ce priveste tabletele compania ocupa aceeasi pozitie daca vorbim despre numarul de tablete vandute. Daca vorbim despre valoarea tabletelor vandute, atunci Apple si Samsung ocupa primele pozitii intr-un clasament facut de acelasi magazin.

Anul acesta, telefoanele s-au clasat pe primul loc în topul preferințelor românilor. Interesul față de această categorie a crescut semnificativ pe finalul acestui an – în decembrie, vânzările de telefoane mobile au crescut cu 66% față de aceeași perioadă a anului trecut. Samsung și-a adjudecat primul loc în topul vânzărilor după producători, urmat de Apple, Nokia și de românii de la Allview.

Tabletele au fost, incontestabil, vedetele acestui sezon. În luna decembrie, românii au cumpărat de patru ori mai multe tablete decât în aceeași perioadă a anului trecut, vânzările de tablete depășindu-le astfel, pentru prima oară, pe cele de laptopuri și desktopuri combinate. Din punct de vedere cantitativ, topul celor mai vândute tablete este condus de românii de la Allview, în vreme ce, valoric, Apple și Samsung domină clasamentul.

  Practic preturile mari nu i-au convins pe unii ca produsele Apple trebuie evitate, lucru pe care il stiati deja.