Un american isi asuma identitatea unei femei pentru a recupera un iPhone pierdut

  Nadav Nirenberg este un american ghinionist al carui iPhone a fost pierdut intr-un taxi chiar in ajunul Craciunului. La scurt timp dupa disparitia terminalului, barbatul a observat ca persoana care a intrat in posesia sa a inceput sa ii utilizeze contul de pe un website de matrimoniale. Gandindu-se ca cum ar putea sa isi recupereze terminalul, barbatul s-a hotarat sa preia o poza de pe Google, sa isi faca un profil fals cu ea si sa convinga persoana respectiva sa se intalneasca cu el.

Nirenberg — who plays trombone in the punk band Streetlight Manifesto — lost his iPhone 4 on New Year’s Eve during a livery-cab ride to a gig in Midtown. The next morning, he learned via an OKCupid e-mail alert that someone had been using the phone to send messages to girls. He plucked a photo from Google Images and dubbed it “Jennifer in BK,” who is smiling into a Web cam with a bit of exposed cleavage. The two then set up a fake profile with the name “Jennifer Gonzalez.” Nirenberg sent a message to the phone bandit later that day. It quickly aroused the crook’s interest. The bandit knocked on his door at around 7 p.m. holding a bottle of wine. He was clean-shaven and smelled like cologne. But instead of a kiss, the musician tapped him on the shoulder from behind, flashed a hammer and demanded his phone back.

  Dupa nu foarte multe conversatii pe website, barbatul si-a convins interlocutorul sa se intalneasca cu el si asa a reusit sa isi recupereze iPhone-ul. L-a intalnire a mers insotit de ciocanul din imagine, l-a “convins” pe presupusul hot sa ii dea terminalul inapoi si i-a dat 20$ pentru asta, totul terminandu-se fara a apela la politie si aparent fara ca vreo persoana sa fie ranita. Trebuie sa recunosc faptul ca aceasta este probabil cea mai ingenioasa recuperare a unui iPhone, insa nu este recomandabil sa o urmati.

5 COMENTARII