Bucharest Offline Map & Guide – aduce o harta si un ghid offline al Bucurestiului

  Bucharest Offline Map & Guide este o aplicatie disponibila de ceva vreme in App Store, ea oferind utilizatorilor o harta offline completa a Bucurestiului si informatii despre cele mai importante locatii din oras. Aplicatia este facuta pentru a functiona nativ pe terminale iPhone, si utilzieaza GPS-ul integrat pentru a va localiza pe harta si a va afisa cele mai interesante puncte de interes din preajma voastra. Aceasta nu este singura aplicatie cu harti offline din App Store, insa are avantajul de a va oferi si informatii despre locatii fara a folosi o conexiune de internet.

Bucharest Offline Map & Guide helps you to explore Bucharest (Bucuresti), Romania by providing you with full-featured maps & travel guide that work offline – without internet connection.

Pretul initial:
Numele:
Bucharest Offline Map & Guide

1.79

s





Developer: Denys Torbichuk
Universala
Categoria: Travel


Descriere: Bucharest Offline Map & Guide helps you to explore Bucharest (Bucuresti), Romania by providing you with full-featured maps & travel guide that work offline – without internet connection.

FEATURES:

-FULL …


Dimensiunea aplicatiei este: 37.5 Mb


14 COMENTARII

  1. Si offline, si cu bani! Ceva e anapoda. Pentru cei din Romanica e bine sa-l aiba. Chiar si pentru bucuresteni. Cum cumpar daca nu am card bankar? Si nici nu vreau sa-mi fac.?

  2. @sorela50 – inseamna ca esti demodata.
    Si faptul ca tu detii un iphone si folosesti alte tehnologii moderne precum aplicatii , dar nu ai un card bancar si nici nu vrei sa iti faci, e tot ceva anapoda, ca sa folosesc exprimarea ta. Iti recomand nokia 1100, are si lanterna, si nu ai nevoie de o aplicatie ca sa o poti folosi. 🙂

  3. @sorela50: e pacat ca multi oameni ca tine au in posesie si folosesc smartphone-uri si in special iPhone. “Aplicatia ar fi buna si pentru bucuresteni”? Este harta offline a Bucuresti-ului: pentru cine ai fi vrut sa fie buna? pentru cei din Japonia? Iti recomand un Nokia 3310, asa nu o sa-ti mai faci griji in legatura cu cardurile bancare si achizitionarea de aplicatii.

  4. @aurelian mai incet! Da… unei persoane din japonia ii poate fi mai folositoare decat unui bucurestean! Daca omu nu vrea card de credit ce va manaca pe voi?
    @sorela50 am vazut ca la unele “aparate” de la care cumperi credit pentru cartela poti, nu am incercat asa ca nu stiu exact cum

  5. Aurelian ar trebui sa te intrebi daca existenta ta pe pamant este necesera ,un iphone poate fii folosit atat de oameni fara creier cat si de oameni cu creier ,tu sigur faci parte din prima categorie ,cand te duci acasa si te intreaba unul dintre parinti legat de ceva care tie ti se pare poate prostesc tu ii spui ca e prost sau incerci sa il ajuti ?

  6. Ma asteptam la reactia asta. Daca stiti sa raspundeti la problemele celorlalti, sau sa dati o mana de ajutor, faceti-o civilizat. Voi va bagati aici doar ca sa scuipati surplusul de saliva, care va inunda cea mai mare gaura pe care o aveti si va inneaca respiratia urat mirositoare.

  7. @sorela50 , incearca cu gift card! Cumperi de la iStyle sau incearca diverta sau ceva, cauta pe google…Gift Cardurile au bani si iti poti lua aplicatii:D

  8. Este o problema totusi cu cei de la apple,daca vrei sa tragi o aplicatie trebuie aproape de fiecare data sa introduci parola,trebuie sa puna o setare la asa ceva ,adica sa fi tu de acord sa fi interogat de fiecare data cand accesezi contul.Eu am facut contul cu cardul de salariu si totul a fost ok,pana am ramas fara bani pe el.Adica, am vrut sa iau o aplicatie FREE si mi-a cerut inca odata sa introduc datele cardului care a fost respins deoarece nu aveam bani pe el.Nu cred ca este normal asa ceva!La ce le trebuie billing info daca iei o aplicatie free si nici nu te lasa daca nu ai bani pe card