Prima Pagina Apple iPhone 5 si iPad Mini sunt tintele unui nou proces intentat companiei...

iPhone 5 si iPad Mini sunt tintele unui nou proces intentat companiei Apple

  Tehnologia 4G LTE din iPhone 5 si iPad Mini sta la baza unui nou proces intentat de catre compania Adaptix care sustine ca Apple ie-a incalcat brevetele de inventie in dezvoltarea acestor dispozitive. Compania listeaza doua  brevete de inventie care ii sunt incalcate de catre terminale, insa interesant este ca tabletele iPad 3 si iPad 4 nu sunt aduse in discutie, desi folosesc probabil aceleasi sisteme. Apple foloseste in general sisteme de sub-licentiere pentru implementarea unor tehnologii de acest gen, a cumparat si dreptul de a utiliza destule tehnologii 4G LTE, insa in acest caz s-ar putea sa nu aiba acoperire.

  Exista totodata posibilitatea ca Adaptix sa caute doar putina atentie din partea presei, insa abia in cursul anului vom afla cat de veridice sunt pretentiile lor.

 • SorinTS

  Interesante numele reclamantilor ….

 • AVS

  Ca bine zici:))

 • Doc

  Chinezii aceștia, după ce ca au furat ci copiat cam tot, se gândesc ca ei au inventat și apa calda! Greșeala americanilor și a altora ca au fabricat în China, ieftin, cu tehnologii de top și utilaje performante ca sa aibă ce împrumuta gălbejiții.

 • Hybrid

  Of course…le astupa Apple gura cu cateva mii de dolari la fiecare 🙂

 • Zhuang Li

  Multi comenteaza aici inainte sa gandeasca.trist.