Profita acum de reducerile EA Games, zeci de jocuri sunt disponibile la pret promotional

  Inaintea anului nou, cei de la EA Games au organizat o promotie in cadrul careia ofereau cateva zeci de jocuri pentru, iPhone, iPad si iPod Touch, la preturi promotionale. Promotia celor de la EA Games nu s-a incheiat inca, aceleasi titluri sunt disponibile cu reduceri de pana la 90%, in unele cazuri, si daca nu ati profitat inca de ocazie pentru a achizitiona ceea ce va intereseaza, va recomand sa o faceti. Exista sanse mari ca promotia sa se incheie in cursul zilei de maine, si va trece destul timp pana in momentul in care EA Games va organiza alta similara.

  In App Store gasiti aici pagina de jocuri EA Games pentru iPhone si aici pagina de jocuri EA Games pentru iPad.

11 COMENTARII

  1. Link-urile duc spre itunes…. Cati dintre voi stiau ca denumirea corecta este iTunes App Store. Cati dintre voi stiau ca iTunes este programul prin care va conectati la App Store? Cati dintre voi au deschis link-ul pe un PC unde este setat App Store Romania? Niciunul, ca altfel nu comentati aiurea. De pe iOS nu cred ca veti putea deschide in viitorul apropiat link-uri de genul asta.
    Ambele link-uri duc unde trebuie pe PC, daca nu duc de pe iDevice-uri, trimiteti plangeri la Apple si spuneti-le ca au facut prost sistemul de linking.

  2. @zaone, se poate si fara chestii de genul “http://clkuk.tradedoubler.com/……”, am blocate astfel de prostii……….