Prima Pagina Apple Companiei Apple ii sunt inregistrate cateva noi brevete de inventie, unele il...

Companiei Apple ii sunt inregistrate cateva noi brevete de inventie, unele il citeaza pe Steve Jobs printre inventatori

  Companiei Apple i-au fost inregistrate 5 noi brevete de inventie astazi pentru iDevice-urile sale, iar cateva dintre ele il prezinta pe Steve Jobs drept inventator. Companiei Apple i-au fost acordate brevete de inventie pentru iPod Touch-ul lansat in 2007, pentru iPod Touch 3G, pentru iPhone 3G, pentru iPod Nano 6G si pentru o iconita a iOS-ului. Dintre toate aceste brevete, doar cele pentru iPhone 3G si iPod Touch-ul il crediteaza pe Steve Jobs printre inventatori, fostul CEO al Apple fiind implicat direct in procesul lor de dezvoltare.

  Recent companiei Apple i-a fost suspendat un brevet de inventie ce avea legatura cu iPhone-ul, Steve Jobs fiind mentionat printre inventatorii acelei tehnologii si exista posibilitatea ca o parte dintre acestea sa fie suspendate sau invalidate in viitor. Steve Jobs a lucrat la foarte multe proiecte in cadrul companiei Apple, a fost catalogat drept inventator in multe brevete de inventie si probabil va fi prezent in altele viitoare.

 • BaxTeR

  Salut , am o rugaminte/intrebare , as dorii sa resetez intrebarile de la Apple ID ( Password and Security ) as vrea sa fac o modificare ca sa pot cumpara aplicatii , problema este urmatoarea, m-am uitat la video pe YouTube si problema mea se rezolva usor , apas pe buton de Reset security questions, dar la mine nu apare, ceea ce imi apare este : 2 intrebari si 2 casute pentru a da raspunsul , nu mai imi aduc aminte de raspunsul respectiv , as vrea sa il resetez dar nu pot sa il resetez ne avand acces la acel buton de Reset security questions, pentru ca nu imi apare.

  Daca m-am exprimat corect , si ati inteles ceea ce vroiam sa spun as fii tare bucuros dacaati putea sa ma ajutati. Va multumesc

 • Nu ai cum sa resetezi raspunsurile la acele intrebari. Doar Apple o poate face si poate doar daca ii suni direct in SUA.

 • BaxTeR

  Si care ar fii posibilitatea sa aflu acele raspunsuri care le-am setat? dar referitor la video de pe youtube poti sa iti resetezi singur, sau cel putin cand dai la optiunea password and security trebe sa alegi sa schimbi parola sau intrebarile de securitate..sau cum as putea sa comand unele aplicatii si sa omit etapa cand imi cere verificarea, si sa nu raspund la intrebarile respective

 • Nu se pot schimba intrebarile alea, nu le stii, nu le mai recuperezi, cel putin nu online.

 • BaxTeR

  hmm, adica mai pe ocolite trebuie sa fac alt cont, si ceea ce vreau sa te mai intreb, cand cumperi o aplicatie iti ia banii direct de pe card? sau poti platii si sub alta forma in afar de cea bancara ( cu cardul ) si care ar fii pasi de urmat in cumpararea aplicatiilor, dai “buy” si introduci raspunsurile cheie la intrebarile respective si , voila ai cumparat aplicatia? scuze de intrebarile astea copilaresti 😛 dar is curios..

 • BaxTeR

  Scuze de off topic , pot cumva dezactiva contul?

 • Doar card sau itunes gift card, care de la Apple il cumperi tot cu card. Doar sunand la Apple poti dezactiva contul.

 • BaxTeR

  Hmm iti multumesc pentru timpul acordat, si ca ai fost promt ! O seara faina
  P.S Cu cardul , dar nu gasesc unde sa introduc datele cardului..in fine ma las pagubas..