Steve Jobs este comemorat in Rusia cu ajutorul unui iPhone supradimensionat

  Steve Jobs a fost unul dintre cei mai populari si mai importanti oameni ai anilor 2000 si influenta sa a fost resimtita in intregul glob, in special dupa lansarea terminalelor iPhone. Desi nu toata lumea il comemoreaza pe Steve Jobs, in Rusia fostul CEO al Apple este readus in atentia publicului cu ajutorul unui iPhone gigant ce a fost amplasat in piata St. Petersburg din Moscova. Monumentul are forma unui iPhone 4/4S, iar in locul ecranului se regaseste un monitor ce afiseaza imagini importante din viata lui Steve Jobs, studentii universitatii de informatica, mecanica si optica putandu-l viziona zilnic.

A memorial to world renowned tech innovator and Apple co-founder Steve Jobs was unveiled in St. Petersburg on Wednesday. The monument, a giant replica of a black, late model iPhone with a screen that displays a photo and video slideshow of Jobs’ life, is located in the courtyard of the St. Petersburg National Research University of Information Technologies, Mechanics and Optics. On the back, the monument features a QR code which observers can scan before being directed to a website commemorating the Apple co-founder.

  Monumentul a fost ridicat de catre Progtess IT Fund in urma organizarii unui concurs la care au participat 200 de proiecte facute de diversi designeri. Gleb Tarasov este omul al carui proiect a fost ales pentru construirea monumentului, iar daca ajungeti sa vizitati piata St. Petersburg din Moscova probabil il veti vedea.

3 COMENTARII