Prima Pagina accesorii TechTips iti transforma degetul intr-un stylus pentru iPhone sau iPad (Video)

TechTips iti transforma degetul intr-un stylus pentru iPhone sau iPad (Video)

0

[youtube]http://youtu.be/MRKgvv6Jxxo[/youtube]

  Steve Jobs ura stylus-urile si nu era singurul, iar iPhone-ul si restul iDevice-urilor au fost gandit ca si dispozitive care sunt capabile sa functioneze fara un asemenea accesoriu. Desi majoritatea dintre noi nu utilizeaza un stylus, exista inca destule persoane care au nevoie de ele, iar un producator american s-a gandit sa dezvolte TechTips si sa il prezinte la CES 2013. Acest accesoriu va permite practic sa il purtati pe deget, ca o extensie a unghiei, si dezvoltatorii sai sustin ca el este mai exact decat alte produse asemanatoare disponibile pe piata.

  TechTips este usor de pus pe deget si nu creeaza acelasi discomfort precum un stylus clasic, iar ideea in sine este cu siguranta diferita fata de celelalte prezentate pana acum de catre diversi producatori. Daca produsul va avea succes sau nu vom afla abia dupa ce el va fi lansat pe piata, insa imaginatia producatorilor merita laudata.

[youtube]http://youtu.be/_GeeImtYZxw[/youtube]

Articolul anteriorCES 2013: Samsung Youm – telefonul cu ecran curbat (Video)
Urmatorul articolCES 2013 – ziua trei
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.