Un iPhone stricat genereaza o factura de 19.000£ pentru un abonat

 

  Din Marea Britanie vine o poveste interesanta ce are in prim-plan un terminal iPhone, Orange Marea Britanie si o problema care aparent tine de compania Apple. iPhone-ul pus acum in discutie a generat o factura de interent de 19.197.64£ pentru un barbat din Marea Britanie, fara ca el sa stie, insa asta nu i-a oprit pe cei de la Orange sa ceara banii de la banca la care barbatul are conturi. Banca a refuzat, asa ca Orange a suspendat abonamentul barbatului, care a aflat abia dupa suspendare ca are o factura enorma de platit.

  Fara a gasi initial o rezolvare la Orange, el a discutat cu angajatii Apple din Marea Britanie, acestia recunoscand intr-un final ca iPhone-ul a generat de unul singur respectivul cost din abonament, dispozitivul facand trafic de internet chiar si cand era inchis. Apple a schimbat terminalul in cauza, iar cei de la Orange au fost de acord sa stearga complet datoria barbatului, insa nu inainte de a incerca sa obtina de la el 300£ pentru o parte din traficul de internet facut de terminal.

  Din pacate Apple nu a specificat ce problema avea dispozitivul, insa exista posibilitatea ca la mijloc sa fie ori o problema a operatorului, ori ceva mult mai grav legat de iPhone-uri.