Prima Pagina aplicatii Apple face primul pas spre rezolvarea tepelor din App Store, blocheaza modificarea...

Apple face primul pas spre rezolvarea tepelor din App Store, blocheaza modificarea screenshot-urilor fara actualizarea aplicatiei

App Store este magazinul de aplicatii unde gasiti aplicatii pentru iPhone

  V-am prezentat nenumarate tepe din App Store de-a lungul anului trecut si am blamat Apple pentru ca nu isi rezolva problemele carele permit dezvoltatorilor de rea credinta sa profite de naivitatea utilizatorilor. Desi a fost nevoie de mult timp, iata ca Apple face in sfarsit un prim pas pentru eradicarea tepelor si blocheaza posibilitatea de a modifica screenshot-urile aplicatiilor verificate si aprobate de catre inginerii sai. Practic toate aplicatiile vor fi publicate in App Store cu screenshot-urile trimise initial cu aplicatia spre verificare, dezvoltatorii neputand sa le modifice dupa bunul plac dupa publicarea aplicatiei.

Beginning January 9, app screenshots will be locked in iTunes Connect once your app has been approved. New screenshots may be uploaded when you submit a binary for an update to an existing app or a new app. For more information on capturing and using screenshots, read the Xcode User Guide.

  Dezvoltatorii pot modifica acele screenshot-uri doar prin trimiterea unui update al aplicatiei, sau a unei versiuni complet noi, inginerii Apple verificand-o inainte de a o publica. Aceasta masura rezolva jumatate din problema, deoarece descrierile aplicatiilor nu sunt afectate in vreun fel si dezvoltatorii pot scrie acolo orice doresc. Acelasi lucru este valabil si in cazul titlurilor, iar problema va fi complet rezolvata abia in momentul in care atat titlurile si descrierile vor corespunde cu functionalitatea aplicatiei.

  Chiar si in lipsa unor masuri complete, ceea ce face Apple trebuie laudat si sper sa rezolve complet problema aceasta.

 • Mix

  Frumos din partea lor.

 • bLu

  Un lucru bun

 • Justme

  Cea mai buna masura ar fi money back in primele 10 minute dupa download. Dar ar pierde apple mult profit asa.

 • cezarica

  Ideea este una foarte buna, e un prim pas important, dar trebuie si utilizatorul sa nu fie idiot si sa dea banul imediat fara sa se gandeasca ce cumpara.

  “Try before you buy” ar fi ceva, dar pe urma se gaseste unu sa profite de vreo bresa de securitate si iar nu e bine.

 • AnneWhiteWolf

  hai ca u pricep ce se intampla daca schimba screenshot-urile adica aplicatia e tot aceeasi si daca iesti destept faci screenshot-uri interesante de la inceput