Apple ar putea utiliza o metoda interesanta care va proteja iDevice-urile impotriva contactului cu apa

  Inginerii companiei Apple dezvolta in mod constant tehnologii noi, iar o cerere pentru un brevet de inventie depusa de catre Apple ne prezinta o parte din posibilul viitor al terminalelor companiei americane. Apple incerca sa inregistreze un brevet de inventie pentru o metoda de protejare a porturilor conetoare a iDevice-urilor, compania intentionand sa “astupe” porturile cu un material protector. Nu vorbim despre vreo solutie magica pe care Apple ar putea-o utiliza pentru a proteja dispozitivele impotriva contactului cu apa, ci despre un simplu capac pe care l-am regasi in locasul portului.

  Desigur ca solutia celor de la Apple este departe de a fi perfecta, ori de a fi cea dorita de catre utilizatori, insa macar vedem o tentativa de a rezolva o problema importanta a multor tipuri de terminale mobile.

11 COMENTARII

  1. @alex88 stai linistit ca nu copiaza pe nimeni.La majoritatea telefoanele e acoperit locul pe unde se incarca.Oricum sunt multe huse waterproof care acopera acele parti sau sunt de cumparat special pentru acoperirea jack-ului sau locului de incarcat.Poate ce-i de la Apple vor sa le introduca default.Sa nu le cumparam separat.

  2. Apple nu integistreaza brevete doar pentru a le aplica , ci pentru a si le vinde diferitilor parteneri sau pentru a face ceva bani dandu- i in judecata cand vor incerca sa puna aceste dopuri pe device- urile lor