Hotul care a jefuit casa lui Steve Jobs a fost condamnat la 7 ani de inchisoare

  In vara anului trecut v-am spus ca un hot a intrat prin efractie in casa regretatului Steve Jobs si a furat cateva produse Apple, inclusiv portofelul fostului CEO Apple. Hotul a fost prins de catre autoritati, si-a cerut scuze in fata vaduvei lui Jobs, a incheiat o intelegere cu procuratura americana si acum a fost condamnat la o pedeapsa privativa de libertate de 7 ani de zile. Kariem McFarlin are 35 de ani si in urma jafului a ramas cu cateva sute de dolari dupa vanzarea produselor Apple, iar pentru actul sau a fost condamnat in baza a 8 capete de acuzare.

  Kariem McFarlin a fost prins cu ajutorul politie, dar si a celor de la Apple, produsele furate de catre el logandu-se in serverele companiei si ajutand investigatorii sa il gaseasca extrem de repede.

10 COMENTARII

  1. Demnitarii nostri scapa basma curata dupa ce prejudiciaza statul de milioane de euro sau omoara oameni, iar pentru un furt destul de mic omul va sta 7 ani. Da, traim in lumea democratiei statului, nu a demosului (poporului).

  2. Esti cam batut in cap… Ala a furat obiecte, atat… Nu a furat ani din viata cuiva, si nu a furat de la unu care nu avea… In plus nenea era mort, asa ca ce ii furase ala nu ii mai foloseau…7 ani e mult. Dar in Romania e plin de prosti care doar dau din gura…

  3. @kJR: Deci daca furi obiectele unei persoane decedate, e ok sa furi? Eu spun ca ar fi mai bine sa vorbesti mai frumos intai, si apoi sa consulti putin legislatia.

  4. Panaramele de la apple repede si-au pus in miscare sistemele sa vada din ce locatie a intrat hotul…

    In schimb cand un user isi pierde telefonul sau alt produs Apple, te duci la apple si nu ii intereseaza, Practic nu iti ramane decat sa cumperi un alt device…