Picup iti permite sa generezi spatii goale in Springboard fara a face jailbreak (Video)

[youtube]http://youtu.be/FP0zvQMRjz0[/youtube]

  In Cydia exista cateva tweak-uri care ne permit sa generam spatii goale in Springboard-ul iDevice-urilor si unii utilizatori se folosesc de ele pentru a stiliza ecranul principal al propriilor terminale. In aceasta ideea a fost dezvoltata si o aplicatie web care, teoretic, permite exact acelasi lucru, insa nu face o treaba 100% perfecta. Picup este numele acestei aplicatii web, in clipul video de mai sus aveti prezentata functionalitatea ei, insa din pacate nu trebuie sa va asteptati la rezultate excelente, deoarece ea nu vi le va oferi.

  Pentru a utiliza Picup si a face spatii goale in Springboard-ul iDevice-ului vostru, trebuie sa urmati pasii de mai jos si nu conteaza ce fel de iDevice aveti.

Apasati indelung pe iconita unei aplicatii pana se activeaza modulul de stergere/mutare a lor, faceti swipe pana ajungeti intr-o pagina goala a Springboard-ului si apasati simultan butoanele Home + Lock pentru a ii face un screenshot.

  1. Descarcati aplicatia Picup din App Store urmand acest link.
  2. Deschideti Safari si navigati catre acest link.
  3. Apasati butonul Upload Photo, veti vedea un mesaj de alerta care va intreaba daca doriti sa deschideti pagina in Picup, iar voi alegeti optiunea Open.
  4. Faceti scroll in jos, iar in categoria Sources alegeti Photo Library.
  5. Navigati catre folderul in care aveti facut screenshot-ul si alegeti-l pentru a fi incarcat, apoi apasati butonul Upload Files.
  6. Dupa terminarea upload-ului si redeschiderea Safari faceti scroll pana in partea de jos a paginii si apasati butonul Let’s Go.
  7. Website-ul va genera automat setul de iconite corespunzator wallpaper-ului vostru, fiecare dintre ele avand o pozitie exacta pe ecran.
  8. Pentru a descarca fiecare iconita in parte, faceti click pe ea, iar in pagina nou deschisa veti apasa al treilea buton din bara de meniu a Safari si alegeti optiunea Add to Home Screen.

  Dupa selectarea acelei optiuni veti avea iconita amplasata in Springboard si o veti putea muta exact precum orice alta iconita de acolo. Trebuie sa repetati pasul 9 pentru fiecare iconita in parte, totul fiind facut cu ajutorul Safari. Desi metoda este complicata si rezultatele nu sunt 100% perfecte, aveti totusi la dispozitie un utilitar interesant care va poate ajuta sa va stilizati HomeScreen-ul.

Pretul initial:
Numele:
Picup

Gratuit

s





Developer: william LINDMEIER
Universala
Categoria: Utilities


Descriere: Picup is a native iPhone Application that facilitates file uploads to the web. Since Mobile Safari doesn’t support file-upload form fields, a webapp can instruct Picup to choose and upload a one or more fi…


Dimensiunea aplicatiei este: 6.4 Mb


3 COMENTARII