Black Orbs – singura “tema” pe care o poti instala pe iDevice-uri fara a face jailbreak (Video)

[youtube]http://youtu.be/K09-Gpo4wyk[/youtube]

  In lunga lista a lucrurilor inutile pe care le putem face pe iDevice-urilor noastre fara a efectua un jailbreak, includem astazi posibilitatea de a instala Black Orbs, singura “tema” care poate fi instalata pe iDevice-uri fara a face jailbreak. Spun ca este vorba doar despre o “tema”, deoarece wallpaperul din iOS trebuie sa il schimbati singuri si iconitele noi afisate in Springboard sunt de fapt niste web clip-uri, adica scurtaturi ale unor URL-uri. Intreaga smecherie facuta aici functioneaza in baza unui profil al iOS care instaleaza 31 de iconite in Springboard-ul terminalelor noastre.

  Acele iconite contin link-uri care se deschid in Safari, si mai apoi deschid anumite aplicatii ale iOS, deci pentru a accesa orice aplicatie trebuie mai intai sa treceti automat prin Safari. Problema este ca nu toate aplicatiile native ale iOS pot fi deschise folosind acele iconite, aplicatia Phone iese din discutie, deci nu aveti functionalitatea pe care v-o doreati. Chiar si asa, acesta este un prim pas facut spre personalizarea iDevice-urilor noastre fara a face jailbreak si vor urma altii, la fel de importanti.

  Pentru a instala Black Orbs trebuie sa :

  • Descarcati un wallpaper negru de aici. Puteti folosi orice wallpaper doriti, insa cu unul negru veti vedea totul exact precum in clip.
  • Accesati acest link si instalati profilul web cand vi se cere.

  Dupa efectuarea celor 2 pasi, veti avea cele 31 iconite afisate in Springboard, insa ele li se vor alatura celorlalte ale aplicatiilor deja instalate. Puteti folosi aceasta metoda pentrua  ascunde restul iconitelor, insa tineti minte sa nu ascundeti aplicatia Phone, deoarece Black Orbs nu o poate accesa.