Prima Pagina iOS Black Orbs – singura “tema” pe care o poti instala pe iDevice-uri...

Black Orbs – singura “tema” pe care o poti instala pe iDevice-uri fara a face jailbreak (Video)

[youtube]http://youtu.be/K09-Gpo4wyk[/youtube]

  In lunga lista a lucrurilor inutile pe care le putem face pe iDevice-urilor noastre fara a efectua un jailbreak, includem astazi posibilitatea de a instala Black Orbs, singura “tema” care poate fi instalata pe iDevice-uri fara a face jailbreak. Spun ca este vorba doar despre o “tema”, deoarece wallpaperul din iOS trebuie sa il schimbati singuri si iconitele noi afisate in Springboard sunt de fapt niste web clip-uri, adica scurtaturi ale unor URL-uri. Intreaga smecherie facuta aici functioneaza in baza unui profil al iOS care instaleaza 31 de iconite in Springboard-ul terminalelor noastre.

  Acele iconite contin link-uri care se deschid in Safari, si mai apoi deschid anumite aplicatii ale iOS, deci pentru a accesa orice aplicatie trebuie mai intai sa treceti automat prin Safari. Problema este ca nu toate aplicatiile native ale iOS pot fi deschise folosind acele iconite, aplicatia Phone iese din discutie, deci nu aveti functionalitatea pe care v-o doreati. Chiar si asa, acesta este un prim pas facut spre personalizarea iDevice-urilor noastre fara a face jailbreak si vor urma altii, la fel de importanti.

  Pentru a instala Black Orbs trebuie sa :

 • Descarcati un wallpaper negru de aici. Puteti folosi orice wallpaper doriti, insa cu unul negru veti vedea totul exact precum in clip.
 • Accesati acest link si instalati profilul web cand vi se cere.

  Dupa efectuarea celor 2 pasi, veti avea cele 31 iconite afisate in Springboard, insa ele li se vor alatura celorlalte ale aplicatiilor deja instalate. Puteti folosi aceasta metoda pentrua  ascunde restul iconitelor, insa tineti minte sa nu ascundeti aplicatia Phone, deoarece Black Orbs nu o poate accesa.

 • Ovidake010

  useless

 • Hybrid

  In 2-3 ani vom instala tweakuri fara Cydia sau Jailbreak in genereal 🙂

 • Hybrid,in 2-3 ani telefoanele vor deveni probabil ceva desprins din sf prin implementarea ecranelor flexibile,folosirea hologramelor,etc si tu spui ca veti putea instala tweakuri pe iphone fara jailbreak…????Desi ceilalti producatori in special Samsung au scos telefoane ce depasesc orice iphone cu ani lumina,voi aici va bucurati ca Apple va introduce(poate)in sfasit in ecran mai mare si va implementa in IOS 7 lucruri(ca acel quick settings sau setarile la retelele wi-fi)care exista pe android de ani buni.Ciudat…asta inseamna ca utilizatorul cumpara eticheta nu produsul in sine…..

 • Negru marius

  Buna cine poate da mai multe detalii despre apps asta nu reusesc sa o instalez astept rasp. Va multumesc

 • Vrancean Tommy

  Cum o sterg dupa aceea?

 • Stergi iconitele manual, apoi profilul.

 • firekeeper

  Stie cineva vreun tweak gen Call delete care sa mearga pe ios6.1?