Apple renunta la un partener care a angajat ilegal copii in propriile fabrici

  In cursul noptii trecute Apple a publicat raportul sau anual in legatura cu partenerii care ii furnizeaza componente pentru iDevice-uri, iar in el a mentionat ca a renuntat la unul dintre parteneri din cauza faptului ca a angajat ilegal copii. Guangdong Real Faith Pingzhou Electronics este partenerul la care Apple a renuntat, el incalcand de 74 de ori regulile impuse de companie, insa angajarea copiilor s-a facut cu ajutorul Shenzhen Quanshun Human Resources, o agentie de resurse umane care a falsificat documente pentru familiile respectivilor copii.

  Apple a fost nevoita sa isi verifice mult mai atent partenerii dupa ce a criticata de catre media pentru problemele companiei Foxconn, iar anul acesta compania pare sa isi rezolve problemele.

4 COMENTARII

  1. Zaone, de ieri am iPhone 5 de la orange, am obs ca are 2 mici zgarieturi ca niște scame pe banda crom de pe margine si o impuritate mică albă in interiorul camerei. Dacă mă duc la ei mi-l schimba ? in câte zile trebuie sa mă prezint ?

  2. Poti sa-l schimbi, iar daca nu vor renunti la el printr-o cerere. Parca legal erau 24h de la activarea abonamentului sau cumpararii telefonului.