Prima Pagina aplicatii Un hotel din SUA isi controleaza termostatele din fiecare camera folosind o...

Un hotel din SUA isi controleaza termostatele din fiecare camera folosind o simpla aplicatie pentru iPhone

  Probabil multi v-ati imaginat deja ca in SUA tehnologia este adoptata intr-un ritm mult mai rapid decat oriunde altundeva pe glob, si probabil nu sunteti surprinsi sa auziti ca un hotel controleaza toate termostatele din camerele sale folosind o simpla aplicatie pentru iPhone. Acest lucru l-a aflat un editor al cNET care a fost oaspetele unui hotel ce avea termperatura termostatelor blocata intre anumite valori, oaspetii neputand sa creasca sau sa scada temperatura camerelor sub acele valori. Incercand sa convinga angajatii hotelului sa ii permita sa isi racoreasca, camera atat cat dorea el, a aflat ca managerul hotelului putea controla termostatul fiecarei camere cu o simpla aplicatie pentru iPhone, si asa i-a permis editorului sa isi racoreasca atat cat doreste camera.

  Nu se specifica exact ce hotel era, insa nici nu prea conteaza, avand in vedere ca de pe un iPhone poti controla aparatura ce afecteaza zeci sute sau poate chiar mii de oameni.

 • Vlad

  Populatitatea iPhone-ului si a produselor Apple in general este imensa.Sa nu va mirati ca peste cateva luni vom putea sa ne pornim aragazul cu un iPhone sau sa ne reglam termostatul de la centrala cu ajutorul idevice-ului.Cat incearca coreeni sa puna la pamant marul nu vor reusi.iPhone-ul si-a lasat o amprenta uriasa in istoria smartphone-urilor iar experienta de utilizare care o ofera este de neegalat.De aceea iPhone este si va fi cel mai popular smartphone ever.

 • Chatagra

  @zaone ..chestia din articol nu e chiar mare lucru ..probabil ca hotelul are un sistem de automatizare care poate fi controlat de la un server printr-un web app … Eu astept ziua in care intrand intr-o camera telefonul sa se conecteze wireless la aparatele din camera si sa iti seteze temperatura, nivelul de iluminare, muzica favorita , postul tv ..etc

 • nimic deosebit insa intradevar interesant… vedeti nest.com. eu am comandat unul [ sunt si pe site la apple]… mi-a si sosit dar nu s-a potrivit cu centrala si l-am trimis inapoi. cu siguranta altele vor functiona si la noi… mai incerc 🙂

 • KEO

  @Chatraga: ceea ce iti doresti exista de cstiva ani. Vezi: crestron.com

 • Huricane