Evasi0n este in continuare testata, are nevoie de multe verificari inaintea lansarii

  Stiu ca multi dintre voi abia asteapta sa isi poata instala solutia de untethered jailbreak pentru iOS 6.1 numita Evasi0n. Din pacate hackerii inca ii testeaza compatibilitatea cu diversele iDevice-uri si versiuni ale iOS, planetbeing confirmand pe contul sau Twitter ca procesul este deocamdata axat pe testare, pe rezolvarea problemelor, si mai este nevoie de timp. Website-ul solutiei de jailbreak nu a mai fost actualizat, totul a ramas la 80%, insa lansarea din perioada Super Bowl-ului ramane in continuare valabila, cel putin teoretic.

  Pare putin probabil ca pana in cursul noptii sa avem evasi0n disponibila pentru download, insa de indata ce apare va voi anunta.

25 COMENTARII

  1. Djelexu si restul Duminica la ei inseamna Luni dimineata la noi asa ca oricum nu aveati azi JB l si zic asta ca am citit posturi ale unor oameni care au stat azinoapte ::) si care probabil vor sta si la noapte:)

  2. @zaone nu am înțeles bine…cum adică ” sa isi poata instala din Cydia solutia de untethered jailbreak pentru iOS 6.1 numita Evasi0n. “. O sa putem face din tethered untethered ca anul trecut(ca Corona 5.0.1 untether)??

  3. @MarioXXL: My bad, duminica dimineata. Totusi, pentru cei care au tethered jailbreak cu redsn0w, s-ar putea sa existe in Cydia un patch care sa le faca untethered jailbreak, deci poate am prezis ceva :)))

  4. voi chiar stati la noapte ptr ceva ce nu ar putea veni ? :)))) ai sta 4 luni credca 2 zile nu mori sa il ei linistit de peste tot 🙂 si eu is “disperat ” si as fi stat dar daca era anuntat o ora dar asa cand acolo scrie 80% si cu superbowl ul ala in fata 🙂 sincer chiar credeti?

  5. nu inteleg de ce nu da release macar la MAC si Windows avand in vedere ca sunt gata…si linuxul peste 2-3 zile sau cand l-or termina..