sn0wbreeze 2.9.8 face untethered jailbreak pentru iOS 6.0 si iOS 6.1

  evasi0n este disponibil de aseara, solutia face untethered jailbreak pentru iOS 6.1, iar in baza sa iH8sn0w a actualizat sn0wbreeze-ul pentru Windows. Programul este singurul care ne permite sa facem custom ipsw-uri personalizate si hacktivare pentru iDevice-urile noastre, insa din pacate el este util doar pentru terminalele lansate inainte de iPhone 4, inclusiv, si compatibile cu iOS 6. sn0wbreeze este inutil pe iPad 2 sau iDevice-urile lansate dupa aceasta tableta, nu incercati sa il utilizati pentru ca nu va accepta ipsw-urile voastre. Iata ce aduce nou sn0wbreeze 2.9.8:

  • Added 5.2/6.0.x/6.1 untethers provided by evad3rs
  • Added iOS 6.1 support for iPhone 3GS, and A4 devices.
  • Fixed Hacktivation issues on 6.0.x.
  • Fixed some iFaith mode bugs.

  Mai jos aveti o lista cu problemele pe care le poate genera programul, iar de aici il puteti descarca.

  • Windows 8 users currently need to use this workaround to run sn0wbreeze.
  • First boot on an AppleTV 2 for 5.1/5.2 firmwares has funky glitches. Should be fixed by updates pushed via repos.
  • iPad baseband will fail to flash on iOS 4.0 –> iOS 4.2.1 restores.
  • iPod Touch 2G 4.x.x restores fail (fix coming soon).

77 COMENTARII

  1. Am o pb, nu pot salva shsh-ul pt 6.1, a reusit cineva? Utilizez un iphone 4s, 5.1.1, jailbreak si as dorii sa trec la 6.1.. dar nici nu vreau sa pierd shsh-ul pt 5.1.1!! Ce ma sfatuiti sa fac? Multumesc!!!

  2. @a.s.c problema este ca nu mi apare 6.1 in cydia..am incercat prin tinyumbrella dar nu merge..nici acolo nu mi apare 6.1..ma intreb, oare este doar pb mea? nu gasesc o alta solutie de salvare a shsh-ului….. Multumesc pt raspuns!

  3. am un iphone 4 decodat cu gevey si momentan am 5.1.1 pe el. Vreau sa ii fac update la 6.1 si vreau sa stiu daca prin obtiunea “BASEBAND PRESERVATION MODE” din sn0wbreeze pot sa dau upgrade la 6.1 fara sa imi schimbe basebandul. ms!

  4. SALUT TOCMAI AM FACUT UPDATA LA sn0wbreeze 2.9.8 (IPHONE 3GS) A MERS PERFECT INSA IMI CERE SA-L ACTIVEZ CU CARTELA OPERATORULUI AM BAGAT CARTELE COSMOTE DAR NU MEREGE CEVA SOLUTI????

  5. Zaone , dupa ce am facut custom ipsw 6.1 cu sn0wbreeze , dau shift si restore in itunes , si imi ramane la “preparing iphone for restore” aproximativ 2 minute , dupa care imi da eroarea 1601. nu merge rezolvat nici cu ultima versiune de iREB..

  6. a incercat sa instaleze cineva sam si sa faca activarea dupa snowbreeze ? dupa redsnow nu merge! Sau zao nu este compatibil inca cu ios 6 ?

  7. Am si eu o intrebare cu programul asta pot face update de la ios 4.3.5 la ios 6.0.1 cu pastrare de baseband pe un iphone 4 decodat cu GEvey? adica af fi de folos sami spuna cineva care a facut si a reusit ca asa in principiu stiu ca ar treb sa mearga

  8. @Alexu420: Ah, SAM, well, am scris un tutorial mai de mult, ar trebui sa fie ok si acum. Nu mi-a placut vreodata SAM, e un tweak complex care nu face tot ceea ce trebuie.

  9. dupa 4 ore de spart pachete de tigari am reusit cu sn0wbreeze hactivare jailbreak pastrare de basband cu gevey trebuie sa urmezi pasii ca daca nu te duci pe balta doamnei si te enervezi deci da merge numai de la iphone 4 in jos nu incercati cei cu iphone 4s in sus nu o sa reusiti ms zaone de post

  10. Am facut updata la iphone 3gs de la 5.1.1 la 6.1 cu sn0wbreeze-v2.9.8 a mers perfect cydia este functionala dar problema este cum ai activez reteau nu-mi gaseste ultrasn0w plss

  11. @zaone tot nu merge .. Mi’a aparut fulgul de la snowbreeze si dupa aproximativ un minut mi’a aparut chestia aia cu connect to itunes .. Am reusit sa scap de ea cu fix recovery mode din iREB dar dupa nu mai recunostea jailbreakul pe 5.1.1. Am un iphone 4 cu bb 04.10.01.. Dupa 2 hard reset’uri a mers si jailbreakul .. Dar tot nu merge sa fac update la 6.1 .. Tinand cont ca am facut mai demult update de la 5.0.1 la 5.1.1 de pe acelasi pc . Nu am schimbat windows’ul , am tot xp sp3 cu toate update’urile la zi . Am dezactivat si firewall si antivirus si degeaba …

  12. @Adrian. Cum ai reusit pana la urma sa faci jailbreak folosind snowbreeze. Intr-adevar ma chinui si eu de vre 3-4 ore dar primesc err 1601 in itunes cand vreau sa ii fac restore cu custom ipsw construit de snowbreeze. Am intrat in hosts, nu e nimic suspect in el, tinyumbrella sau altele. Momentan nu gasesc un ghid clar pas cu pas. Ai putea sa ne luminezi si pe noi cei in ceatza ? 😀 sau Zaone

  13. Salut. Am facut update la ios 6.1 cu pastrare de baseband si vreau sa precizez ca am incercat sa rezolv problema notificarilor push cu SAM si NU ESTE FUNCTIONAL !

  14. @Daniel: Eroarea aia apare din 2 motive, ori ai in hosts ip local pentru verificare SHSH-urilor, ori nu bagi terminalul in pwned dfu inainte de restore, asa cum trebuie.

  15. Deci pana la urma am facut updata iphone 3gs de la 5.1.1 la 6.1 cu sn0wbreeze-v2.9.8
    merge perfect cyndia inclusiv aplicatiile am instalat ultrasn0w din sydia dar imi zice cautare retea dar nu caseste ce se poate face am filamware modem 05.16.08.ms frumos zaone

  16. Celor care nu le mai recunoaste iTunes telefonul(valabil pentru iPhone 3GS si iPhone 4)instalati din Cydia evasi0n si pe urma dati un reboot!

  17. @Klaus:Welcome prietene!As avea si eu o nelamurire in legatura cu SAM este compatibil cu iOS6 necesita alt proces de activare fata de cel de pe iOS5?Daca imi poate spune cineva,is in dubii cu jailbreaku sa il fac ori ba,mai astept.

  18. @Zaone. Ok alte minunatii au aparut acum. Cand intra in “Preparing iphone for restore” telefonul incepe sa booteze … Apoi cand telefonul este complet pornit itunes ramane blocat in “Preparing iphone for restore” si apoi imi da err 1601. Dupa mintea mea inseamna ca nu l-am bagat bine in pwned dfu mode. Dar nu am habar nici ce asi fii putut face gresit. L-am bagat in DFU apoi cu ireb-ul din snowbreeze l-am bagat in PWNED DFU. Any idea ?

  19. @Dezactiveaza antivirusul de pe pc.Daca nici asa nu merge incearca sa reinstalezi in curat iTunes si Mobile Devices Support.

  20. @R.Remus. Folosesc mac (No antivirus si am firewall dezactivat) si nu pot dezinstala itunes pentru ca imi spune ca face parte din Mac OSX … Ma doare capu, sincer :). In legatura cu hosts am facut tot ce se poate : era hosts.tinyumbrella -> l-am sters, apoi in hosts -> am sters tot ce era gs.apple.com. Referitor la intrarea in pwned DFU am incercat si cu redsnow si cu ireb. No success !

  21. Eu m-am documentat putin inainte de a face jailbreak.Acum am instalat iOS 6.1 Untethered cu Sn0wbrezee,si incerc sa fac unlock cu SAM +Notificari.Cand voi avea mai multe detalii revin.@Ciprian:Sa te bucuri de el!
    P.S:Cydia se misca ca si fanu’,iar pentru adaugare de SAM(doar repo) am asteptat in jur de 20 de minute.

  22. R.Remus, in momentul asta si eu fac acelasi lucru, dar nu prea reusesc. Telefonul e in recovery mode si-mi cere sa-l connectez la iTunes

  23. @Ionut, Descarca redsnow 0.9.15b1 -> hit Extras -> Fix Recovery si urmeaza pasii. A functionat pentru mine 🙂 Acum nu pot sa activez telefonul 😀

  24. @R.Remus

    Ai reusit sa downloadezi SAM din cydia? Mie mereu imi da o eroare la descarcare cand se apropie de final..

    Si care sunt pasii pentru ca sa restaurez unlock-ul facut cu SAM?

  25. @ Daniel: Eu l-am activat cu ultrasn0w, cand am instalat softul. Te intreaba undeva la inceput daca vrei activare. probabil tu din graba ai tastat “nu”.

  26. Bun tutorial. Eu insa dupa ce am facut jb nu imi mai recunoaste itunes telefonul, doar in my computer il mai vede pc-ul. Iphone4 bb 03.10.01 gevey… A mai patit careva asta?

  27. JAILBREAK CU SN0W MERGE PERFECT O SINGURA PROBLEMA AM , ITUNES NU RECUNOSTE IPHONUL precizez ( am sters itunes degeaba am umblat la service si iam dat rastart la iPod acolo degeaba, am schimbay windows-ul degeaba ) recunoste doar pozele si senincarca itunes e mort

  28. Cei drept mi-a luat in jur de o ora sa downloadez SAM dar procesul de activare la mine este asa(traditional ca cel de pe iOS5):
    1.Instalare SAM din repo.bingner.com/
    2.Daca apare la informatii wildcard activated sau activated mergeti la utilites si dati de-activate iphone(clear push) si revert lockdownd to stock.
    3.Alegeti manual reteau by contry and carierr
    4.Conectati telefonul la itunes si va cere update la servicii retea dati ok,pe urma introduceti manual tiketele SAM cu iFunbox raw setting/root/var/library
    5.Decuplati telefonul de la PC si intrati in SAM si puneti pe off Sam
    6.Instalati iPusher sa verificati daca merg notificarile.Done.

  29. @Oachi am incercat sa fac cu reds0w :)) si acuma vreau sa revin din nou la verisunea aia clean cu sn0wbreze dar m-am ales cu eroarea 14 :)) sper sa scap de ea :))

  30. va rog sa ma ajutati…am facut un update la 6.1 cu sn0wbreze totul a mers bine pana la sfarsit cand am facut restore cu itunnes si mi a dat o errore iphone-ul nu a putut fi restaurat! A survenit eroarea 1646 si si s a deschis tot in 5.1.1

  31. REZOLVARE ITUNES RECUNOASTERE (M-AM DOCUMENTAT PE GOOOOOOOGLE) 😉 celor care nu le recunoaste iphone-ul in itunes si ati facut unthetread cu sn0wbrreze instalati din CYDIA evasi0n 6.x Untether package si dati un reboot la telefon, merge perfect.