Source Saver te ajuta sa salvezi lista de surse adaugate in Cydia

  Source Saver este o aplicatie lansata in cursul acestei zile in Cydia, rolul sau fiind de a ne permite sa salvam toate sursele adaugate in aplicatia Cydia. Practic deschideti aplicatia, apasati butonul Backup, iar intreaga lista de surse este automat salvata, ea fiind transferata in calculator printr-un backup facut cu iTunes, sau daca doriti o puteti transfera in iCloud prin aceeasi metoda. In cazul unui restore, repunerea backup-ului si reutilizarea aplicatiei va da posibilitatea de a reinstala sursele in aplicatia Cydia.

This is a simple application to back up and restore your Cydia sources. This can be used for restores or updates. Works on iOS 5.0 – 6.1. Sources will be saved when you make a backup then using iTunes or iCloud.

  Source Saver este disponibila gratuit in repo-ul BigBoss al Cydia.

9 COMENTARII

  1. Cred ca este foarte utila … Oare cu un restore from backup se instaleaza singure, sau trebuie sa le bagi tu de mana? 🙂

  2. repourile sunt salvate in mai multe fisiere sub mai multe formate. Acestea sunt interconectate in sensul in care erori sau inadvertente in unul din fisierele respective va genera o autocorectie a lor la lansarea cydia ( inclusiv stergerea surselor ). Daca vrei sa faci backup manual ai aici :

    /etc/apt/sources.list.d
    /var/lib/cydia/metadata.plist
    /var/lib/apt/lists