Apple angajeaza un fost expert LG in ecrane OLED

  De ani de zile se tot zvoneste ca Apple ar urma sa implementeze ecrane OLED in propriile iDevice-uri si iata ca avem un sfarsit o informatie care sa confirme posibila utilizare a acestei tehnologii in viitoarele produse Apple. Un fost expert LG in ecrane OLED a fost angajat de catre compania Apple , Dr. Jeung Jil Lee lucrand in trecut atat la LG, cat si la Cambridge Display Technology. Din pacate nu se cunosc detalii suplimentare in legatura cu aceasta angajare, insa este clar ca Apple testeaza posibila implementare a ecranelor OLED in propriile dispozitive.

Apple has hired a new executive into its Display group – Dr. Jueng Jil Lee, a former research fellow at LG Display, who apparently was involved with printing technology research. Dr. Lee’s previous employee (before LGD) was Cambridge Display Technology, the P-OLED pioneer (now owned by Sumitomo).

  Interesul celor de la Apple vine din cauza faptului ca ecranele OLED pot fi mai subtiri decat clasicele LCD-uri utilizate acum in iDevice-uri, insa este greu de spus daca ele vor ajunge vreodata in terminalele cu iOS. Chiar si asa, interesul fata de aceasta tehnologie ne sugereaza ideea ca Apple cauta in mod constant metode de a isi imbunatati terminalele mobile.