Prima Pagina Cydia Unfold, tweak-ul care iti urmareste activitatea si iti cere in mod constant...

Unfold, tweak-ul care iti urmareste activitatea si iti cere in mod constant o donatie

  Unfold este un tweak lansat anul trecut in Cydia, iar cu ajutorul sau puteti implementa cateva animatii interesante in iOS. Desi tweak-ul este foarte popular, multi utilizatori il pirateaza, iar dezvoltatorul sau a gandit o metoda enervanta de a incerca sa ii convinga sa ii faca o donatie. Tweak-ul urmareste modul de utilizare, contorizeaza animatiile rulate in iOS, iar la fiecaer 500 de animari afiseaza mesajul de mai sus. Dezvoltatorul cere o donatie si desi in mod normal donatia facuta lui ar trebui sa ascunda mesajul, din pacate utilizatorii nu scapa de mesaje dupa ce doneaza.

  Daca aveti iFile instalat, atunci navigati catre /var/mobile/Library/Preferences/, cautati fisierul de.maxner.unfoldCount, selectati-l si editati-i persmisiunile, debifand toate casutele disponibile acolo. Facand acest lucru va asigurati ca tweak-ul nu va mai contorizeaza activitatea si nu mai afiseaza mesajul de mai sus, unul destul de enervant pentru majoritatea oamenilor. Daca tweak-ul va place, nu ar strica sa faceti o donatie dezvoltatorului prin meniul de setari disponibil in aplicatia Settings a iOS.

 • Eu am trecut de 7000 de dezblocari :))

 • SorinTS

  Suna a cersetorie totusi ..

 • Mafio

  SorinTS , nu mai bine era sa platesti?. toata lumea s a invatat la moaca si au inceput sa considere ca de fapt asa e normal ca totul sa fie moaca. Mentalitate romaneasca…ca si cu locurile de parcare , daca parchezi de 5 ori in acelasi loc deja ti se pare ca locul-ti apartine

 • B.swatch

  Suna a lipsa de bun simt,cum e posibil sa ai o aplicatie crack-uita si apoi sa-ti arati nemultumirea fata de respectiva app ca-ti apare la un iterval destul de mare un mesaj de gen,odata ajuns la cifra respectiva-i clar ca te-ai bucurat de o app. Crack-uita,nu?

 • Mishu

  Eu l-am instalat de aproximativ o săptămâna si nu am primit nici un mesaj. Oare nu am deblocat iPhone-ul de 500 de ori pana acum?

 • MarioXXL

  Aceeasi problema este si ce Lockinfo 5. La fiecare respring te trimete pe situl lor. Stie cineva cum se poate rezolva ??

 • MihaiSeRe

  @B.swatch Vorbesti prostii,tweak-ul este gratis.
  Crack se face doar la un tweak care are protectie,nu tot ce .deb descarcat de pe net e “crackuit”.
  Ideea e simpla,daca iti place donezi\cumperi oricum si sunt sigur ca daca ai donat\cumparat iti poate face el ceva la tweak sa elimine mesajul.