iStickies te ajuta sa-ti personalizezi iDevice-ul intr-un mod inedit (Video)

  iStickies este un proiect al kickstarter, care are rolul de a aduce pe piata o serie de obiecte cu ajutorul carora ne putem personaliza iDevice-urile intr-un mod inedit. Practic vorbim despre o serie de caricaturi sau obiecte ce reproduc structuri/animale/obiecte din viata de zi cu zi, ele fiind fabricate din vinilin, forma fiind-ule data cu ajutorul unui laser. Aceste obiecte de decor pot fi amplasate in jurul camerei, a marului de pe spatele iDevice-urilor, iar cu ajutorul lor veti atrage atentia multora si cu siguranta veti reusi sa obtineti macar un zambet.

iStickies! The vinyl decals that cleverly fit over your iPhone 4 or 5 camera eye to give your phone character. Each one of the seven different iStickies was designed in Illustrator and cut out of a tough vinyl veneer using a precise vinyl cutter. The iPhone 4 iStickies fit the 4 and the 4S, while the iPhone 5 is shaped a little differently which is why it has its own sets. The stickers are currently available in blackor white.

  Deocamdata iStickies este un proiect al kickstarter, insa a obtinut deja finantarea de care are nevoie, deci produsele vor ajunge pe piata mai devreme sau mai tarziu.