iWatch-ul cu ecran flexibil este prezentat intr-un brevet de inventie al Apple

  In august 2011 Apple a trimis formulat o cerere pentru brevetarea unui dispozitiv video cu ecran flexibil ce poate fi “purtat” de catre utilizatori, iar astazi oficiul pentru brevete de inventie si marci din SUA a publicat aceasta cerere. Practic in ea este descris iWatch, smartwatch-ul cu ecran flexibil pe care Apple l-ar dezvolta in momentul de fata. Apple sustine ca dispozitivul poate fi purtat cel mai usor la incheietura mainii, iar el ar avea o legatura bidirectionala cu un alt terminal elctronic, cel mai probabil un iDevice, fiind capabil sa “simta” cand este atasat la incheietura mainii si fiind capabil sa transmita informatii catre alt terminal, sau sa primeasca si sa afiseze altele.

With a touch screen user input a user can accomplish a number of different tasks including adjusting the order of a current playlist, and reviewing a list of recent phone calls. A response to a current text message can even be managed given a simple virtual keyboard configuration across the face of the flexible display.

  Dispozitivul s-ar conecta prin Wi-Fi sau Bluetooth catre un alt terminal mobil si ar fi capabil sa afiseze informatii despre apeluri pierdute/in curs de primire, mesaje/email-uri/notificari necitite, intrari din calendar, etc, insa ar fi capabil sa interactioneze cu acestea intr-o maniera limitata. Apple a gandit chiar si un sistem nou de prindere a acestui dispozitiv cu ecran flexibil, el fiind gandit precum o bratara care se infasoara in jurul incheieturii mainii, ecranul flexibil permitand o mult mai usoara afisare a informatiilor catre utilizatori.

  Practic in aceasta cerere este descris tot ceea ce stiam deja despre produsul companiei Apple si exista posibilitatea ca zvonurile aparute pana acum sa aiba la baza informatiile din cerere.