LivePapers iti permite sa afisezi wallpaper-uri animate pe ecranul iDevice-ului tau

  LivePapers este un tweak lansat in cursul noptii trecute in Cydia, iar el ne da posibilitatea de a implementa in iOS wallpaper-urile animate care au fost introduse acum cateva ani in terminalele mobile, dar au fost popularizate de catre Android OS. Pana in prezent au fost lansate in Cydia cateva tweak-uri care aduceau o asemenea functionalitate, insa ele consumau multe resurse si afectau serios autonomia bateriei. Dezvoltatorul LivePapers sustine ca tweak-ul sau functioneaza intr-un mod diferit care nu afecteaza performantele terminalelor, el folosind OpenGL ES pentru a anima wallpaper-urile.

Compatible with iOS 5.1 to 6.1. Porkholt Labs! brings a new and inovative way of customizing your iOS wallpaper. LivePapers brings fully customizable wallpapers in a powerful and battery efficient app. Using OpenGL ES, it provides smooth animations and increased performance on a level never before seen on any iOS device. LivePaper settings icon will be available on your home screen.

  Tot spre deosebire de alte tweak-uri pentru iOS, LivePapers ne permite sa si personalizam animatiile wallpaper-urilor cu ajutorul unui meniu de setari implementat in Tweak. In baza sa putem modifica aproape toate aspectele animatiei care ruleaza, adica obiectele care sunt afisate pe ecran, numarul acestora, dimensiunea acestora, adancimea, durata de timp pentru care sunt afisate si multe altele. Wallpaper-urile animate sunt afisate atat in LockScreen, cat si in Springbaord si se activeaza automat in momentul generarii lor si selectarii locatiei in care dorim sa le vedem.

 LivePapers se anunta a fi un tweak extrem de interesant, iar voi il puteti descarca gratuit din repo-ul BigBoss al Cydia. Problema cu acest tweak este ca desi il puteti instala gratuit, unele wallpaper-uri interesante trebuie cumparate.