Prima Pagina accesorii MYO – un sistem revolutionar care iti permite sa controlezi un Mac,...

MYO – un sistem revolutionar care iti permite sa controlezi un Mac, si nu numai, folosind simple gesturi (Video)

[youtube]http://youtu.be/oWu9TFJjHaM[/youtube]

  MYO este unul dintre cele mai revolutionare produse lansate pe piata in ultimii ani, iar cu ajutorul sau oricine poate controla un Mac, un PC sau alte obiecte, folosind simple gesturi. MYO este, in esenta, o bratara care poate fi purtata in apropierea cotului, ea percepand impulsurile elctrice generate de miscarea muschilor mainii noastre, controland mai apoi obiectele sau calculatoarele in functie de modul in care ne miscam noi degetele maini sau antebratul.

With the wave of your hand, MYO will transform how you interact with your digital world. The MYO armband lets you use the electrical activity in your muscles to wirelessly control your computer, phone, and other favorite digital technologies. Using groundbreaking technology, MYO is able to measure electrical activity in your muscles instantly. The result is a seamless way to interact with computers, and a truly magical sense of control. Developers, we get it. You can think of ways to use MYO that we haven’t even dreamt of. That’s why our API lets you utilize MYO’s sophisticated hardware to experiment, build and profit from amazing applications of MYO technology.

  Daca va uitati la clipul video de mai sus, veti observa ca putem controla rapid aplicatiile dintr-un Mac sau PC, insa partea si mai interesanta este ca putem controla miscarule unui personaj dintr-un joc, sau pe cele ale altor obiecte, inclusiv ale unor autovehicule mici. Tehnologia din spatele MYO este extraordinara, din punctul meu de vedere, are desigur destule limitari, insa pentru un produs de 150$ inceputul este bun si in viitor sunt sigur ca dezvoltatorii sai vor gasi metode de a imbunatati totul.

  Daca sunteti interesati de MYO, puteti face o precomanda aici.

 • Deni

  Uaaaaau! Foarte tare!

 • eusuntdavid

  mamaaaa super

 • Cãtã

  Superrrr. Trec p listã.

 • Hybrid

  Wow , Kinect pare dinozaur acuma

 • Alex

  Shut up and Take my money!!!

 • Horia

  150$ nu e mult, interesanta tehnologie

 • macheavel

  tare

 • daniel

  tare pana ajunge la noi creste pretul la 300€

 • Sorin Vestemean

  cel mai smecher ucru pe anu asta

 • Alexis

  Interesant produs!
  Sa-l vedem prima data in actiune in lumea reala. Sunt un pic sceptic in ceea ce priveste promptitudinea comenzilor in functie de bratul/musculatura fiecaruia.

  Si apoi, autonomia produsului, caci are o baterie in spate ce trebuie sa alimenteze un procesor, bluetooth si acei senzori de miscare.

  Totusi, sa le dam credit!