LG Display ar fi redus cu 90% numarul de ecrane livrate catre Apple din cauza scaderii vanzarilor de tablete iPad

  In ianuarie LG Display ar fi livrat cu 90% mai putine ecrane pentru iPad, doar 600.000 de unitati fiind comandate de catre Apple, fata de 6.000.000 cat comandase in luna precedenta. Conform “surselor” din interiorul fabricilor partenere ale Apple, popularitatea iPad Mini ar fi generat o scadere in vanzarile de tablete iPad, la acest lucru contribuind si o crestere a cererii pentru tablete ieftine. Desi iPad Mini pare sa se vanda in continuare foarte bine, iPad 4 nu pare sa aiba parte de aceeasi popularitate, desi este pe piata de doar cateva luni de zile.

LG Display’s panel shipments for the 9.7-inch iPad dropped to 600,000 units in January 2012, down from six million units in the previous month, according to industry sources. The sources said the drop is largely due to the growing popularity of the iPad mini as well as to increasing demand for low-priced tablets. Additionally, January is traditionally a slow period for panel shipments, added the observers.

  Multi se asteptau ca vanzarile de tablete iPad sa inregistreze o scadere semnificativa dupa lansarea iPad Mini, acest lucru se intampla si va fi interesant de vazut cum va reactiona Apple pentru a creste vanzarile produsului care a revolutionat tabletele.

10 COMENTARII

  1. Care au cumparat ipad 3 ar fi culmea sa mai dea banii si pe ipad 4 doar pentru portu lightning si procesorul nou + ipad mini pe piata de aici si vanzarile scazute la ipad 4. Poate daca era un upgrade semnificativ se vindea bine…

  2. Mikael, e clar ca haba n-ai ce vorbesti si ca n-ai avut tangenta cu Ipad 4 (caci despre ea era vorba in articolul asta, poate faci confuzia cu Ipad 3). Nu se incalzeste sub nici o forma, la fel cum cu se incalzeste nici Iphone 5, in definitiv e acelasi proc. Cat despre incarcat, se incarca normal, precum Ipad2. De mentionat ca Ipad 4 vine in pachet cu charger-ul de mare putere. Am ambele tablete si stiu ce vorbesc. “Problemutze” poate ai tu in a achizitiona una. P.S. Vulpea cand nu ajunge la struguri…

  3. Eu am ipad 4 wifi si nu se incalzeste deloc si mai am si folie full body… De probleme nu mai zic…singurul lucru naspa dar aici sunt su de vina e ca nu l am luat cu sim…restu e super inlocueste in multe lucruri calc…mai mult ca acuma am facut cloud acasa pe router si vad filmele de acasa si orice am in calc direct pe tableta….

  4. @Hybrid, a raspuns George si pt mine. Ideea e ca al meu Ipad 4 nu se incalzeste deloc. Poate mi-ar fi prins bine in iarna asta geroasa, dar n-am avut noroc in privinta asta, in conditiile in care-l forjes la greu, jocuri grafica 3D, filme HD, browsing… nici un pic de incalzeala. De mentionat, am varianta WiFi de 64 Gb.