Prima Pagina Apple LG Display ar fi redus cu 90% numarul de ecrane livrate catre...

LG Display ar fi redus cu 90% numarul de ecrane livrate catre Apple din cauza scaderii vanzarilor de tablete iPad

10

  In ianuarie LG Display ar fi livrat cu 90% mai putine ecrane pentru iPad, doar 600.000 de unitati fiind comandate de catre Apple, fata de 6.000.000 cat comandase in luna precedenta. Conform “surselor” din interiorul fabricilor partenere ale Apple, popularitatea iPad Mini ar fi generat o scadere in vanzarile de tablete iPad, la acest lucru contribuind si o crestere a cererii pentru tablete ieftine. Desi iPad Mini pare sa se vanda in continuare foarte bine, iPad 4 nu pare sa aiba parte de aceeasi popularitate, desi este pe piata de doar cateva luni de zile.

LG Display’s panel shipments for the 9.7-inch iPad dropped to 600,000 units in January 2012, down from six million units in the previous month, according to industry sources. The sources said the drop is largely due to the growing popularity of the iPad mini as well as to increasing demand for low-priced tablets. Additionally, January is traditionally a slow period for panel shipments, added the observers.

  Multi se asteptau ca vanzarile de tablete iPad sa inregistreze o scadere semnificativa dupa lansarea iPad Mini, acest lucru se intampla si va fi interesant de vazut cum va reactiona Apple pentru a creste vanzarile produsului care a revolutionat tabletele.