Apple cauta sa dezvolte produse noi pentru segmente ale pietei in care nu este prezenta

  In cadrul sedintei anuale a actionarilor Apple, CEO-ul Tim Cook a afirmat ca a sa companie investigheaza posibila dezvoltare de produse in categorii in care deocamdata nu vinde ceva. Desigur ca Tim Cook nu  a oferit detalii in legatura cu posibilele produse pe care compania le-ar putea lansa, insa vorbim despre un posibil smartwatch numit iWatch si despre un posibil televizor numit iTV. Acestea sunt cele mai recente zvonuri legate de posibila lansare a unor produse Apple, insa intentiile companiei nu se rezuma doar la atat.

“Obviously we’re looking a new categories,” Cook told shareholders. “We don’t talk about them, but we’re looking at them.”

  Tim Cook sustine ca anul 2012 a fost unul incredibil pentru inovatie, dar si din punct de vedere financiar, compania pe care o conduce generand o crestere a veniturilor de 48  de miliarde de dolari. Cresterea aceasta este mai mare decat cea a Google, Microsoft, Dell, HP si Blackberry la un loc, semn ca Apple o duce foarte bine cu tot ceea ce face. Pe viitor ne putem astepta la actualizarea liniei curente de produse si poate la lansarea unora noi, despre care inca nu am auzit.