MyVibe iti permite sa dezactivezi vibratiile iDevice-ului tau si sa activezi DoNotDisturb in momentul in care il asezi pe o suprafata plana

  MyVibe este un tweak lansat in cursul noptii trecute in Cydia, iar cu ajutorul sau putem dezactiva automat vibratiile iDevice-urilor si va activa functia DoNotDisturb in momentul in care le asezam pe o suprafata plana. Ideea din spatele acestui tweak este de a oferi posesorilor de terminale iPhone, in principal, posibilitatea de a face dispozitivele ceva mai linistite, iar daca ati cumparat un iPhone 5, atunci stiti ca motorul vibrator din interiorul acestui dispozitiv face terminalul foarte galagios.

Requires iOS 6 or later. Stop your phone from shaking tables. MyVibe disables vibrate when your phone is placed on a flat surface, like a table. MyVibe can also enable Do Not Disturb when your device is placed upside down on a flat surface. MyVibe works on any iPhone, iPad or iPod touch running iOS 6 or later. Note that the table vibrate feature is iPhone only.

  Problema este ca daca aveti inchise sunetele si dezactivate vibratiile, nu veti mai sti cand sunteti sunati sau primiti un mesaj, asa ca utilizati tweak-ul cu grija. MyVibe este disponibil la pretul de 2$ in repo-ul BigBoss al Cydia.