Samsung Wallet – Samsung „imprumuta” aplicatia Passbook si o porteaza in Android (Video)

[youtube]http://youtu.be/qXSQicmVOtg[/youtube]

  Passbook este o aplicatie inutila in Romania, insa extrem de utila in strainatate, ea permitand posesorilor de iDevice-uril sa stocheze vouchere, cupoane cadou, bilete de avion/meci/cinema, carduri de membru si multe altele, iar mai apoi sa le afiseze la locatiile in care le utilizeaza. Aplicatia ofera si notificari in functie de locatia in care se afla utilizatorii, ea fiind suportata de multe companii din strainatate, unele dintre ele fiind valabile si in Romania. Samsung Wallet este o aplicatie copiata dezvoltata de Samsung si prezentata la Mobile World Congress 2013, iar ea functioneaza exact precum Passbook.

  In afara iconitei si a catorva schimbari ale interfatei, Samsung Wallet copiaza fara gres functionalitatea Passbook si, exact precum aplicatia celor de la Apple, nu functioneaza deocamdata prin NFC. Apple a brevetat functionalitatea Passbook, si ce nu a brevetat inca, va breveta in viitor, dar pentru Samsung nu conteaza, deoarece procesele nu vor obliga compania sa nu ofere utilizatorilor aceasta aplicatie, chiar daca ei practic au luat totul de la Apple si nu au dezvoltat ceva singuri.

  Acestea fiind spuse, Samsung inoveaza din nou.

Articolul precedentAplicatii la pret redus pentru iPad, iPhone si iPod Touch – 27.02.2013
Articolul următoriPhone 6 concept (Video)
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.