Prima Pagina Cydia Android Slider – un LockScreen slider interesant pentru iOS

Android Slider – un LockScreen slider interesant pentru iOS

  Android Slider este un mod lansat in cursul noptii trecute in Cydia, iar cu ajutorul sau putem modifica sliderul de deblocare pentru iDevice-urile noastre. Daca va uitati la imaginea de mai sus , veti observa ca Android Slider modifica, complet sliderul pentru deblocarea terrminalelor noastre, imitand unul dintre sliderele concepute pentru Android OS. Android Slider este disponibil gratuit in repo-ul ModMyi al Cydia si cel mai probabil functioneaza cu ajutorul Winterboard.

 • Eu nu inteleg de ce sa modifici ios-ul sa arate ca android ? Cumpara un device cu android, si gata. De ce sa iti amarasti viatza aiurea? iei iPhone , astepti JB ca disperatul, si totul doar ca sa il faci sa semene cu Android ?
  WTF ???

 • Aurelian

  Am observat o chestie foarte interesanta: foarte multi posesori de iphone blameaza SO Android, dar in schimb isi doresc foarte mult si chiar fac tot ce se poate ca SO al terminalelor lor iphone sa semene cat mai mult cu cel al Android. De aici si numarul mare de utilizatori care fac jailbrake. De ce ti-ai lua un iphone si ai vrea sa arate ca un Android cand poti sa iti iei direct un Android. Cred ca Apple ar da lovitura cu un nou iphone cu SO Android.

 • DonCalin

  E chestia ca Android OS arata mai bine decat superinvechitul iOS. Ca si performanta, iOS bate Android. Nu am avut niciodata un tel cu Android, si nici nu ma gandesc, insa recunosc ca arata mai bine, de aia, na !!! 🙂

 • Alexd

  Don Calin deci sa inteleg ca ios bate Android ca si performanta. Cu toate astea nu ai avut Android.
  Offf multi experti pe aici

 • vladc

  :))) exact

 • SSS

  Si eu de multe ori mi-am pus chestii care le poti face pe android, dar in cateva zile m-am plictisit de ele si le-am dat delete! Chestiile astea sunt facute pentru a-ti mai trece plictiseala si pentru a mai iesii din monotonia IOS-ului super invechit!

 • TheDog

  sliderul pt deblocare (cel original apple) e tot farmecul la iphone, nu inteleg de ce sa il schimbi cu altul, fie ca e imprumutat de la android sau alt sistemde operare.

 • Andrei

  Ma potrivesc cu iOS insă mi-am facut jb pentru instalarea app gratuit. Fan apple 🙂

 • Khaan

  Bai fratilor iPhone este un telefon elegant, are stil si e dotat cu cel mai stabil sistem de operare mobil…iOS-ul ! El se adreseaza utilizatorilor care vor un smartphone sigur, stabil, performant si elegant ! De ce exista comparatie mereu intre Samsung si Apple, nu imi dau seama… Androidul se adreseaza altui segment de utilizatori…cei ce vor ca telefonul lor sa fie o mica (sau mare daca ne gandim la S3) sorcova de aplicatii, care DIN PUNCT MEU DE VEDERE nu imi folosesc la nimic. De ce credeti ca Androidul trebuie sa fie ca iOS-ul sau invers? Eu folosesc IPhone pentru ca este exclusivist…ei merg pe principiul securitate, simplitate dar performante maxime…si design specific. Nu imi trebuie animatii pe display, si alte rahaturi mancatoare de baterie…ca nu merg cu el in frunte sa vada lumea ce frumos e animat lockscreen-ul. iPhone este un telefon elegant fara alte brizbriz-uri…cine stie cunoaste :)…si foloseste iPhone-ul asa cum se cuvine…fara nevoia tampita de a instala tweakuri care imita Androidul. Pe de alta parte sant de acord cu faptul ca Apple putea sa implementeze in iOS cateva aplicatii gen NCsettings, pentru scurtaturi, eventual un ram afisat gen SBsettings…si atunci ati fi vazut ca nimeni nu mai avea nevoie de JB ! Eu am asteptat evasi0n DOAR pentru ca am trecut de la 4S 5.1.1 la iPhone 5 iOS 6.1.2… ai am avut nevoie doar de cele 2 aplicatii mentionate mai sus, plus AirBlue Sharing, pe care l-am platit, in rest as fi stat fara JB fara nicio problema ! Va pupa Khaan !