Prima Pagina Apple iPhone 5S ar putea avea dual LED flash, ar putea fi mai...

iPhone 5S ar putea avea dual LED flash, ar putea fi mai subtire si mai rezistent

  Aseara v-am spus ca Apple ar putea lansa un iPhone care are ecran de 4.5 inch, carcasa din plastic si design asemanator cu cel al MacBook-urilor lansate de catre Apple in urma cu cativa ani buni. O parte a zvonului publicat aseara vorbeste si despre iPhone 5S care ar urma sa aiba un dual LED flash incorporat, pentru a imbunatati capacitatea terminalului de a face poze in conditii de luminozitate scazuta. Continuarea zvonului ne spune ca iPhone 5S ar putea fi mai subtire multumita reducerii grosimii componentelor interne, dar si mai rezistent, Apple schimband probabil cateva materiale pentru a elimina cojirea benzilor laterale.

As a talk of the informed sources who can trust it, next iPhone has a high possibility that a dual light-emitting-diode flush which “STREAM 201HW” of HUAWEI, “Ascend HW-01E”, “HTC Desire HD” of HTC, etc. have adopted is carried. Although it seems that it is the aim to raise a quantity of light, if it carries out by accident, I may become the oblong type flush built in the compact digital camera. Although there is no magnitude varying of next iPhone as the present iPhone 5, the inner side of a package may become thick and the resilience may be increasing rather than the current model.

  Practic Apple ar putea decide sa imbunatateasca semnificativ camera dispozitivului, avand in vedere ca diferentele dintre camera iPhone 4S si cea a iPhone 5 sunt nesemnificative, iar implementarea unul dual LED flash si a unei eventuale camere de 13 megapixeli cu un senzor de imagine imbunatatit, ar rezolva problema. Noul terminal ar urma sa intre in productie in luna martie a acestui an si ar urma sa ajunga pe piata undeva in cursul lunii iunie, dupa o posibila prezentare in cadrul WWDC 2013.

 • florin

  deja lansarile Apple nu isi mai au rostul, oricum vedem totul pe net inainte; oricum nu vin cu prea multe noutati

 • cinevaprimul

  pana acum iphone 5 avea cea mai buna camera ( sa ne amintim comparatiile in photoshop facute cu alte telfoane). Acum ” diferentele dintre camera iPhone 4S si cea a iPhone 5 sunt nesemnificative”. Adica ip4s vechi de peste un an are camera mai buna decat terminalele lansate anul asta?:))

 • Sherman

  @cinevaprimul
  Impropriu spus.

 • Justme

  O sa ii urasc la maxim daca scot de 4,5 inch cu carcasa din plastic. In opinia mea cand ai spus apple spui calitate, produs premium etc. Ok sunt convins ca sunt alte telefoane cu hardware mult mai puternic nici o problema insa apple mergand pe ideea de produse premium a reusit sa isi faca un nume. Sper ca disparitia lui Steve Jobs sa nu insemne declinul Apple.

 • Vasi

  @Justme…stai linistit. Apple e ferita de declin si fara prea mult efort.
  Si poate e greu sa mai gasesti un Steve, dar nici in conducerea de acum nu e niciun retardat. 😉

 • adi

  ar trebui sa faca ecranul mai mare si o baterie mai puternica parerea mea,nu dublu flash .se prea grabesc sa scoata alt iph,incet incet cad si ei ca si nokia

 • Jack

  Plastic??!! Glumesti (ma rog, sursa de unde ai preluat stirea)! “Ceilalti” au inceput sa faca telefoane din sticla si metal (btw, toti care au incercat le-a iesit, cel putin din ce stiu eu) si iPhone sa fie facut din plastic (sau poate denumirea abordata de unii – policarbonat – sa nu sune a… ieftin)? Nu cred! Ar fi cea mai mare greseala. In alta ordine de idei daca 5S-ul ar avea si greutatea putin mai mare (cu doar 20 – 25 g) ar fi ideal.

 • Pai iPhone-ul ala din plastic ar urma sa fie unul low/mid-end, ce vrei sa bage in el? iPhone-urile hign-end vor avea alte materiale.

 • DORY

  Nu stiu daca mi se pare mie sau nu..dar…cred ca Apple se confrunta cu o lipsa mare de inspiratie..

 • Jack

  Daca in declaratia aia pe care a facut-o in ianuarie Phil Schiller nu mananca kk atunci Apple n-o sa faca niciodata asa ceva. Sincer, ar fi pacat!

 • Seb

  Daca vor face un telefon din plastic, logo-ul apple nu mai reprezimta nimic!

 • Seb

  Reprezinta*