Prima Pagina aplicatii UniversalMediaImporter te ajuta sa transferi muzica, ringtone-uri sau filme in aplicatia Music...

UniversalMediaImporter te ajuta sa transferi muzica, ringtone-uri sau filme in aplicatia Music fara iTunes

[youtube]http://youtu.be/SKdR3f_zjz0[/youtube]

  UniversalMediaImporter este un tweak lansat in cursul noptii trecute in Cydia, iar cu ajutorul sau putem transfera muzica, ringtone-uri sau filme in aplicatia Music fara iTunes. Tweak-ul functioneaza cu aplicatiile disponibile deja in App Store-ul celor de la Apple si transferul se face direct in iDevice-urile noastre, fara a mai coencta terminalul la iTunes. Clipul video de mai sus prezinta cat se poate de clar intreaga procedura, insa in momentul de fata doar aplicatiile Downloads Downloader, Downloads Lite si UnlimDownloads, din App Store, sunt compatibile cu acest tweak.

Requires iOS 5 or higher. UniversalMediaImporter is a MobileSubstrate extension that allows you to import media files (mp4,m4v,mp3,m4r) to iTunes from your favorite app store apps! You can now import movies, tv-shows, songs and ringtones from the apps you use the most and best of all its FREE! This project relies on the Gremlin framework and abides by its license by being both free and open source.

  UniversalMediaImporter este disponibil gratuit in repo-ul BigBoss al Cydia.

 • mihai

  cat timp exista ifile toate aplicatiile de descarcat din appstore sunt compatibile 🙂 sau tu nu ai utilizat niciodata ifile? 🙂

 • Thomas

  Mihai, cat de fraier poti fi? Ce legatura are ifile cu aplicaiile mediauploader pe care apple le respinge in appstore, exista astfel de aplicatii(tweakuri) doar in cydia…

 • Thomas

  Problema este alta! Cum schimbi albumul, artistul si pui poza mp3-urilor descarcate(eventual vizualizate cu ifile) descarcate fara windows, direct din idevice, astfel incat sa nu ai 1000 de melodi alandala puse aiurea in ipod library(music)?

 • Goe

  youtubetomp3/ ipodimport si eventual rinngo

 • Silviu

  Instalați Bridge din cydia si ați rezolvat tot , nu va mai trebuie nimic, puteți redenumi mp3-urile,le puteti pune poza de album,etc.

 • Strutzu2007

  Bridge e cea mai buna

 • Thomas

  Merci

 • Marian

  Am incercat sa instalez acest tweak si nu apare instalat nicaieri. Nu e singurul. Am mai incercat si cu altele si nu la gasesc instalate. Mici in meniul setings nu sunt v ce sa fie?