Prima Pagina BigBoss MissedReminder seteaza reminder-uri pentru apelurile pierdute

MissedReminder seteaza reminder-uri pentru apelurile pierdute

  MissedReminder este un tweak lansat acum mai bine de un an de zile in Cydia, iar cu ajutorul sau puteti seta reminder-uri pentru apelurile pierdute pe iPhone-urile voastre. Tweak-ul ne readuce aminte printr-un mesaj de tip notificare ca avem apeluri pierdute insa imprumuta si o functie a iOS 6 pentru a face acest lucru. Incepand cu iOS 5 Apple a introdus o functie care permite folosirea flash LED-ului pentru a ne atentiona cand ne suna cineva, insa MissedReminder foloseste flash LED-ul din iPhone 4/4S/5 in acelasi mod, dar pentru a ne aduce aminte ca avem apeluri pierdute.

Does that bother you when you missed a very important call. MissedReminder can help you about this.

When you missed a call, this will give you a reminder for several times. You can set the time interval. With iPhone 4, you can also flash the LED.

No new icons will be added to your homescreen. Configure MissedReminder options from your Settings.app

  Tweak-ul se configureaza din meniul Settings al iOS unde avem posibilitatea de a seta de cate ori sunt afisate mesajele de notificare in iOS sau flash-urile LED-ului dar si intervalul care trece intre afisarea acestor notificari. MissedReminder este disponibil in repo-ul BigBoss al Cydia la pretul de 0.99$, iar acum este compatibil si cu iOS 6.

  • Firekeeper

    Nu scoate nici un sunet nimic?? Eu daca am tel in husa si sunt undeva unde e zgomot si nu-l aud ce fac? Ma uit din 5 in 5 minute la tel? NU e un fail total ce sens are sa imi apara aia pe ecran cand odata ce ma uit la tel oricum vad badge pe iconita etc…
    Notifier+ asta e scula care trebuie nu porcaria care o recomanzi tu! Din pacate Notifier+ pt ios6 e in cydia numai cu purchase fara a avea posibilitate sa-l testezi intai. Daca cineva l-a testat ..va rog reply