Apple si Oracle lanseaza Java update-uri pentru a rezolva problemele de securitate

  Acum cateva zile o firma de securitate din SUA a avertizat utilizatorii ca o noua vulnerabilitate a Java le poate oferi hackerilor acces la calculatoare fara prea mult efort. Intr-o tentativa de a rezolva rapid si fara prea multa publicitate negativa problema, cei de la Oracle si Apple au lansat in cursul noptii trecute update-uri pentru Java. Oracle a lansat update-urile prin intermediul propriilor website-uri, cei de la Apple oferind Java for OS X 2013-001 prin intermediul sistemului Software Update din iOS.

Java for OS X 2013-001 delivers improved security, reliability, and compatibility by updating Java SE 6 to 1.6.0_41. On systems that have not already installed Java for OS X 2012-006, this update disables the Java SE 6 applet plug-in. To use applets on a web page, click on the region labeled „Missing plug-in” to download the latest version of the Java applet plug-in from Oracle.

  Ambele update-uri sunt disponibile gratuit si se recomanda instalarea lor de indata.

Articolul precedentiPhone 7 si iOS 7 concepts (Video)
Articolul următorAplicatii gratuite sau la pret redus pentru Mac OS X – 05.03.2013
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.