Prima Pagina Cydia evasi0n 1.5.1 update este disponibil

evasi0n 1.5.1 update este disponibil

   In cursul ultimelor zile evasi0n 1.5.1 a fost lansat de catre hackerii de la Evad3rs, aceasta versiune a programului de jailbreak aducand doar o lista actualizata a surselor din Cydia si nimic mai mult. Evad3rs par sa actualizeze des aceste liste de surse pentru a imbunatati modul in care functioneaza Cydia si repo-urile importante din ea, masura fiind implementata la insistentele lui saurik. Evasi0n 1.5.1 nu contine alte noutati, nu este necesar sa il rulati din nou, pachetul din Cydia nefiind actualizat.

  Puteti descarca evasi0n 1.5.1 de aici : WindowsMac OS XLinux.

 • alex

  Salut! Am o intrebare. Am o lista de programe care-mi cer update in cydia, nu stiu daca sa fac upgrade-ul sau sa le las asa, ultima oara cand le-am upgradat pe toate a trebuit sa-i fac un restore… imi da la Applist , Bya repo icons, evasion 6.0-6.1.2, iconsupport , infinidock ,mobile substrate, preferencerloader, repo cydia setup, torch si winterboard. Multumesc Anticipat

 • Danny

  Alex .Eu am dat si nu s-a intamlat nimic.. Acum trb ta:))

 • Ionutz51

  Alex, fa-le update pe rand si daca ai probleme cu vreunul intri in safe mode si revii la starea initiala.

 • Alex

  Ms frumos , voi incerca astfel .

 • Dani

  La mine nu mai apare absolut nici un pack nimic, deschid cydia si e goala, doar sursele le am in jur de 10, dar in rest nu am pack’urile nu am absolut nimic, nu merge nici update nici upgrade nimic nimic, ce s’a intamplat ? Ma ajuta careva ca sa nu ii mai fac restore si sa fac iara jb.

 • click

  @Dani, este din cauza ca ai prea multe surse. Am patit-o si eu. Parca de la 10 sau 11 in sus apare problema. Dezinstaleaza pe rand din ele si o sa vezi ca merge

 • PACRi

  @Dani & @click

  Problema nu e de la surse decat indirect. Problema e de la pachetele pe care trebuie sa le arate. Sunt mai mult de 65535. Si da, aici are dreptate @click cu rezolvarea.

  Daca nu apare dupa Refresh-ul din tabul Changes atunci e putin mai complicat dar nu imposibil.
  1. Varianta cu iFile (cea mai usoara). Inchizi Cydia. (de tot vreau sa zic) Te duci in /var/lib/apt/lists/ si stergi toate fisierele de acolo. Pornesti acum Cydia si astepti actualizarile.
  2. Mobile Terminal sau OpenSSH+putty Te conectezi la telefon (daca nu stii cum, imi spui si o sa revin cu alte precizari). dai urmatoarele comenzi:
  a) su
  b) introduci parola (default “alpine”) – daca ai schimbat-o, folosesti ce ai ales
  c) rm /var/lib/apt/lists/* -vf
  d) apt-get update
  e) exit (sau Ctrl+d la Putty)
  f) exit (sau Ctrl+d la Putty)
  Deschizi Cydia 🙂
  Dar sa speram ca nu va fi nevoie. In general merge perfect ce a spus CLICK mai sus

 • Alex

  Am si eu o problema .De fiecare data cand sterg o aplicatie mi se inchide telefonul si ramane “marul” aprins si dureaza mult pana il deschid din nou cu home + lock button .Ce rezolvare exista ?

 • PACRi

  @Alex
  Mai explicit te rog. Ce aplicatie stergi? Din Cydia sau App Store? Se restarteaza singur telefonul? Sau il restartezi tu pentru ca-ti propune el? Nu inteleg ce se intampla.

 • Alex

  Orice Aplicatie luata din app store .nu am aplicatii luate din cydia.Se restarteaza singur si nu se mai deschide decat daca apas eu home + button

 • macheavel

  Zaone Care e treaba cu prelunirea tiketului sam care a apatu pe facebook?