Un manager al Samsung sustine ca Windows 8 nu este superior Windows Vista

  Windows Vista a fost un sistem de operare care a generat multe probleme de imagine pentru Microsoft, el fiind contestat de foarte multi utilizatori si generand vanzari nu foarte grozave pentru gigantul din Redmond. Windows 7 a rezolvat problemele predecesorului sau, iar la nu foarte mare distanta a aparut si Windows 8, acest sistem de operare fiind comparat cu Windows Vista de catre un manager al Samsung. Dong-Soo Jun, seful diviziei care produce memorii pentru calculatoare/terminale mobile, a facut aceasta afirmatie, cei de la Fujistsu plangandu-se acum cateva luni de zile ca Windows 8 nu genereaza o crestere in vanzarile de PC-uri.

The global PC industry is steadily shrinking despite the launch of Windows 8. I think the Windows 8 system is no better than the previous Windows Vista platform.

  Afirmatia coreeanului blameaza Windows 8 pentru lipsa oferirii unui boost in vanzarile de PC-uri, iar comparatia cu Windows Vista este facuta deoarece in perioada lansarii acelui sistem de operare s-a intamplat exact acelasi lucru. Practic noul sistem de operare al Microsoft nu este indeajuns de atragator pentru a convinge utilizatorii sa cumpere mai multe PC-uri si afirmatia in sine nu pare sa aiba vreo legatura cu functionalitatea OS-ului, functionalitate laudata de foarte multa lume.

  Apple urmeaza sa lanseze OS X 10.9 in viitorul apropiat, compania americana se va lauda desigur cu vanzarile de Mac-uri, insa si acestea au inceput sa scada in ultima vreme.

3 COMENTARII

  1. Oftica … Eu am si pe laptop si pe desktop Windows 8 si pot spune ca este peste Windows 7 dpdv al vitezei de procesare si de asemenea am facut un test de boot speed intre cele 2 S.O si clar Windows 8 a castigat .

  2. Nici o companie normala la cap din lumea asta nu va folosi windows 8. Fara buton de start cu interfata metro in care totul se bazeaza pe search va inchipuiti ce fel suna userii la service desk si cat costa serviciile IT?Pur si simplu nu merita banii!! XP si 7 ofera functionalitate si productivitate, 8 e pt home use si parerea mea e ca a fost facut pt touch screen-uri, ori adevaratii bani nu vin de la home useri ci de la companii mari ce folosesc mii de licente office si windows. Comparatia intre 8 si vista nu este una deplasata din acest punct de vedere, nici vista nici 8 nu sunt si nu vor fi folosite de marile companii.
    In alta ordine de idei articolul asta despre windows nu are ce cauta de idevice…

  3. s-a trezit samsung din somnul lor de pace(de parca samsung stie sa faca un OS, nu te pricepi taci din gura si nu te mai fa de ras) ca sa stie si ei win 8 este pentru tableta sau smartphone