Prima Pagina Apple OS X 10.8.3 beta build 12D78 a fost lansat de catre Apple

OS X 10.8.3 beta build 12D78 a fost lansat de catre Apple

   OS X 10.8.3 beta build 12D78 a fost lansat in cursul acestei seri de catre compania Apple pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru OS X. Noul build vine la doar o saptamana distanta de cel anterior, iar Apple nu mentioneaza implementarea unor schimbari importante in el. Aceasta este cea de-a 13-a versiune beta a OS X 10.8.3, iar Apple le cere in continuare dezvoltatorilor sa isi axeze testele pe AirPlay, AirPort, Game Center, Graphics Drivers si Safari.

  OS X 10.8.3 beta build 12D78 poate fi instalat din portalul dedicat dezvoltatorilor pe website-ul Apple.

 • Serban

  E bine de stiut ca vor sa se axeze pe driveri video..momentan obtii maximum tot in windows pe baza de driveri, dar se pare ca vor sa faca imbunatatiri

 • cond0r

  Daca tot am citit aici despre 10.8.3 si “Graphics Drivers”, vreau sa spun ca sapt. trecuta mi-am cumparat un macbook pro retina 15” (early 2013), care m-a intampinat la testele preliminare cu deja “arhicunoscutele” probleme “UI Lags” – la window resize, scrolul prin browser (care este infect… agata, nu este deloc smooth (am downloadat webkit de pe site, merge mult mai bine, la fel si cu chrominum)… pe alte site-uri oamenii se plangeau si de animatiile din mission control si launchpad, la mine merg ok in general, mai agata si alea rar.

  Vreau sa stiu daca este cineva pe aici care nu are aceste probleme, si daca a testat cineva 10.8.3 pe macbook pro retina avand aceleasi probleme, si a vazut imbunatatiri. Sper ca problema este software, si este ori la driverele Intel HD4000, ori cu algoritmul prin care scaleaza rezolutiile. Dar totusi cred ca chipul grafic intel hd4000 este prea slab pt. retina. Daca dezactivez placa incorporata, si o las pe cea de la nvidia, merge foarte bine… dar bateria tine mai putin, se incalzeste mai tare iar ventilatoarele incep sa sa auda dupa un timp.

  PS. am intalnit si problema cu ventilatoarele postata de @zaone zilele trecute (se intampla extrem de rar dar se intampla… am descarcat SMC Fan Control, am setat la Higher RPM – 3500 rpm iar cand apare problema se aude mult mai incet, inainte era foarte enervat. In rest, ventilatoarele nu se aud…)

 • Serban

  Nu stiu de ce in luna martie ti-ai luat macbook retina cand peste 2 luni apare haswell si va rezolva multe probleme. Acest macbook retina este ca varianta ipad3, si dupa au lansat ipad 4 mai repede ca sa rezolve anumite mici probleme cu delay avand un procesor mai bun. Si eu am vrut/vreau sa imi iau dar in Iunie se lanseaza haswell si mai astept. Banuiesc ca tie ti-a trebuit acuma ca altfel nu imi explic. Se stie ca exista latente mai ales daca navighezi cu chrome, cu safari este ceva mai bine iar cu webkit merge si mai bine.

 • @cond0r: Iti dai seama ca rezolutia aia e dusa greu de Intel HD4000 nu? E si normal totusi..