Chip-ul A7 al Apple este pregatit pentru a intra in proces de fabricare la TSMC

  Ne aflam in luna martie si pana acum am auzit ca partenerii Apple ar fi inceput sa produca iPhone 5S in cantitati nu foarte mari, Samsung si TSMC fiind companiile care ar urma sa produca o parte dintre componentele viitorului terminal. Confirmand zvonurile privind producerea unui chip A7 folosind un proces de fabricare de 20nm, cei de la Digitimes sustin ca TSMC va incepe sa produca aceasta componenta incepand din luna martie, insa ea ar urma sa fie implementata in iDevice-uri abia anul viitor.

Taiwan Semiconductor Manufacturing Company (TSMC) is expected to tape out Apple’s A7 processor on a 20nm process in March and then move the chip into risk production in May-June, which will pave the way for commercial shipments in the first quarter of 2014, according to industry sources. TSMC declined to comment on market report.

  Apple nu pare convinsa deocamdata de capacitatea celor de la TSMC de a avea yield rate-uri bune pentru productia de chip-uri A7, asa ca deocamdata taiwanezii vor produce putine procesoare intr-o perioada de test. Acest lucru poate sugera faptul ca Apple ar urma sa lanseze iPhone 5S in vara cu un chip A7 si ca iPad 5 il va avea implementat, insa deocamdata ne bazam doar pe zvonuri si simple supozitii.